Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

krfr

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om krfr

  • Placering
    Kadett
  1. Tack för era svar! Hur säkerställer man att man köper ett kvaltetsbatteri? Vilka fabrikat använder Ni? Vad tror ni om Mastervotls AGM?
  2. Tugge: du säger att C-tek laddare inte kan ladda AGM-batterier? I min instruktionsbok, både till M200 och M300 står det att man bara ställer om dem? Så varför skulle inte C-tek duga att ladda AGM med?
  3. Hur är det med laddningmottagligheten, vissa säger att AGM tar emot laddning lättare vilket torde vara en fördel oavsett om generatorn eller solpanelerna laddar?
  4. krfr

    AGM eller GEL?

    Jag tänkte byta förbrukarbanken i vilken jag idag har 3x80Ah Tudor Dual (öppna). Vilket är bäst AGM eller GEL och varför är det så? Kan man motivera ökad kostnad och köpa GEL? Hur vet man att man köper kvalitetsbatterier, varför är tex. MasterVolts 100 Ah ganska mycket billigare än tex. DEKA/Dominator eller Tudor Ex-idoler GEL?
  5. Hej! Jag kikar också på antingen Waeco eller SW Exergon 35l. Hur upplever Ni som köpte SW exergon dess ljudnivå? Min skall placeras i omedelbar anslutning till min huvudkudde så låg ljudnivå är att föredra...
  6. Jag har idag konstaterat att även jag fått bakterier. På sätt och vis skönt att få veta vad motorstoppen berott på... Nu har jag sugit ur dieseln och gjort rent det enda av fyra utrymmen i tanken jag kommer åt. Vilket medel rekommenderas och var kan man köpa det??? Läst lite om Payback osv...???
×
×
  • Skapa nytt...