Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Mr_Sinatra

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Mr_Sinatra

  • Placering
    Landkrabba
  1. Utan att peka ut dig så är risken påtaglig att en person har över 0,2 dagen efter om om han/hon har tagit sig några glas vin och någon whiskey kvällen innan.
  2. Intressant. Hur tänker de bevisa att en person – vuxen eller ungdom – inte har nautisk kompetens för att framföra en styrpulpetare? (Under förutsättning att inga sjötrafikbrott har begåtts)
  3. Jag tycker att lagen är bra för att den skapar en medvetenhet om sjöfylleri och ökar respekten för att inte köra onykter – precis som den skärpta lagstiftningen för rattfylla har gjort. Med det sagt kommer däremot att fortsätta lägga om min båt vid vindkantringar (vilket dock inte skett mer än max 3 ggr på 25 år) även om jag druckit. Vad det gäller dagen efter är det en svårbedömd fråga. Jag har definitivt kört båt lite för tidigt dagen efter, och det kommer antagligen att hända igen. Men jag kommer nog att vara lite mer uppmärksam på problemet nu. Man brukar jämföra dagen-efter-körning med vattkoppor: 99% av alla som tror att de har gjort det, har gjort det. 85% av alla som tror att de INTE gjort det, har också gjort det. Alkohol går helt enkelt långsammare ur blodet än vad de flesta är medvetna om.
×
×
  • Skapa nytt...