Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Skepparn-1987

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Skepparn-1987

  • Placering
    Kadett
  1. Hallon. Har en mercury 35hk-93 som drivaxel är av på. Och skulle behöva lyfta motorn från riggen. Har lossat alla muttrar under den lilla kåpa som sitter lite under och 6st bultar som sitter runt motorn under stora kåpan och tagit av växelhuset. Men den sitter som berget. Vad har jag missat.mvh
  2. Tjoo! Har nyss köpt mig en kmw ht. Men hittar nästan ingenting om dom på nätet. Är det någon här som har en och modefierat den något.
  3. Tjoo! Har nyss köpt mig en kmw ht. Men hittar nästan ingenting om dom på nätet. Är det någon här som har en och modefierat den något.
  4. Hej. Håller på att montera av drevet på en mercury 35hk från89 . men får bara drevet att släppa ca 5mm har lossat bultarna som sitter på drevet och den under anoden. vart ska jag lossa mer?
  5. Hej har nyss köpt en crescent 465 och en 20hk motor varför sig. Nu när jag ska koppla till styrningen så får jag den att aväta bra åt styrbord men sämre åt Barbord. Har räknat varven från fullt utslag (2 1/2) varv till motsat. Och där efter ställt in den på mitten och centrerat motorn. Men får skiten inte att bli bra. Har tfx styrning . Hjälp ska ut och trolla på söndag med båten. Några tipps på vad jag ska göra. Bifogar en bild så ni kan se.
  6. Hej ska köpa en motor till min crescent 142 (425 lång). Har båten till trolling och vertikal fiske. Ska köpa motor nu i veckan men vilken? Parsun 15hp -09 eller en Suzuki 9,9hp fyrtaktare -00 Är det någon som har erfarenheter av någon Motor? Suzukin tycker jag känns lite rasslig över lag har dock bara åkt med polaren som har en 30hp . Parsun är ju ett Kina kok som inte känns 100% men ger mig 5hp extra till samma pris. Hjälp ångest över val nu.
  7. Hej har nyss köpt en ny båt. Men snurran som sitter på är en tohatsu 40hk ca-94 års. Han jag köpte båten av sa att snurran dog om man inte satt och pumpa på blåsan. Nu till min fråga. Kan man köpa en elektrisk bränsle pump och sätta på? Eller hur kan man laga den? Tack på förhand:)
  8. Hej har några utombordare som står i mitt garage. Och jag undrar om det finns något sätt att tareda på årsmodell?
  9. Tjena ! Är ny på denna sida så vi får se hur detta går!? Jag är en 24årig fiske/båt kille som köpt ett vrak. Som jag tänkt Bygga till en trolling båt. Men saknar erfarenhet och massa pengar. Så jag tänkte kolla om ni har några billiga och bra tips Som man kan bygga till båten. Det jag tänkte bygga på är en gammal kabin båt som Blivigt total rensad på allt. Tak och allt är borta. Har lagt ny durk som jag ska plasta i veckan. Det kommer Att bli en öppen båt. Bilder kommer i veckan. Med vänlig hälsning,
×
×
  • Skapa nytt...