Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

Dawzon

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Dawzon

  • Placering
    Landkrabba
  1. Men om vi formaterar om frågan, och säger att man var dum o sågade at en balk som kom i vägen.. Vad gör man då? hah =)
  2. Intressant ja, visst kan man ju sätta den mellan balkarna.. Men då blir den inte på mitten.. hmm.. Får nog mäta lite så kanske man kommer på någonting.. Men dom ska inte sågas av iallafall så då fick jag svar på den frågan
  3. Som sagt, under vinterns gång ska jag instalera mig en solcellsfläkt för utsug i sovkabinen hade jag tänkt.. Så jag studerade inredningen lite närmare så de ska nog inte va några problem men jag har en par frågor. Om ni ser på bifogade bilden (snygg genomskärsritning i paint), så har jag V balkar i taket på insidan för att det skå hålla när man går på det.. dom sitter ju relativt tätt också, kanske en 15- 20 cm mellan varje, så till mina frågor. * Är dom ihåliga? *Om jag har en V-balk precis där jag ska ta hål, ska jag fylla i balkarna med något så att förstärkningen håller alt. att det blir hårdare då då jag sågat ut håler för fläkten? i hålen som blir mot fläkten, om jag förklarar tillräkligt bra?
  4. Hallå allihopa! Ny här på forumet, eller ett jävligt intressant forum faktiskt.. Så nu ska jag komma med er o snacka lite! Har lite funderar kring min vinterför varing, så ja hoppas de kommer någon kommentar/tips om den Så här förvarar jag min båt under vintern: Har den inomhus i 8 till 10 grader. Kapellet är öppet så man kan komma in i båten endast. I ruffen så har jag ställt upp alla madrasser på snedden så att luften kommer runt dom. Och samma med alla skivor över förvarings utrymmet längs med kölen. Så till på det har jag en torr boll för 100m2 yta (innehåller 3 påsar, kanske tog i lite väl när jag köpte den) i ruffen. Så nu till min fråga, jag kände att jag hade lite kondens i ruffen nu när jag satte den på vinterför varing, men kommer det att finnas chans för mögel där? Ska få stå 1 vecka till sen så ska jag fara o se hur det känns i den.
×
×
  • Skapa nytt...