Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Garfield

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Garfield

  • Placering
    Kadett
  1. Vi var på Utö i helgen och där tar de 30kr för att tanka vatten. Tror inte det var någon gräns på mängden. Jag tyckte det var lite sniket så jag åkte till Dalarö i stället där vattnet är gratis. Det var i samband med att jag skulle tanka så Utö fick inte sälja 100 l diesel till mig för att de tar betalt för vattnet. Kostnaden är försumbar med tanke på vad det kostar att ha båt. Däremot tycker jag att som någon skriver att det handla om att suga ut så mycket man kan av båtfolket. Och någonstans behöver båtfolket tala om att det inte är ok.
  2. Hej Har numera en Garmin 720. Jag kan dock inte få den att visa vilka hastighetsgränser som gäller på olika platser. Jag har varit i kontakt med Garmin support som (som vanligt) svarar godag yxskaft. De påstar att kartan visar all information som finns i sjökortet. Dock finns det angivet i sjökortet vilka hastighetsbegränsningar som gäller i t.ex i olika sund men denna info finns inte med i plottern. Jag har ställt in den på att den ska visa mest information. Tacksam för om någon känner till vilken inställning som hjälper mig. Instruktionsbokan har inte heller varit till någon hjälp.
  3. Även om hösten är långt bort tänkte jag vara väl förberedd inför upptagningen. I år har jag tänkt att ta hem båten och ha den på tomten. Hur fraktar jag hem den och vad är rimligt att betala? Jag har en Aquador 23 HT som ligger i Haninge. Jag behöver frakta den ca 2 mil mot Haninge Centrum. Båten är för tung för att dra på trailer för mig. Finns det någon bra transportfirma och vad är rimligt att betala? Senast ändrad av Garfield | 25 april 2011 | 20:10
  4. Jag är ganska säker på att det du ser är Styrboxen till EVC. Jag har en i min 23 HT också och det sur ut som den.
×
×
  • Skapa nytt...