Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

egget

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    42
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om egget

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Nu har vi kollat upp vad felet var. Drevet var slut så det behöver bytas. Går det ens att hitta ett drev till en så pass gammal motor? Har ni några tips på folk som säljer delar?
  2. Tack för alla svar! Uppskattas verkligen. Ska försöka ge mig på den i veckan så får vi se hur det går.😃
  3. Okej, tack för svar. Precis det är en dt55. Tändstiften har jag haft i, ska man inte ha det? Känns som man får lämna in den till nån mek, bara o dra upp igen 😅 kul med båt ibland 😃
  4. Okej du menar att om motorn skurit helt så hade svänghjulet knappt rört sig? Är det nåt en vanlig lekman klarar av att göra eller tror du man behöver lämna in?
  5. Nej går inte att vrida för hand.
  6. Ja precis. Hela förra säsongen fick den olja då jag fyllde på under tiden. Impeller byttes förra sommaren och det kommer vatten där vid körning. Kollade det igår. Det här var alltså premiärturen för iår. Den har legat på land under vintern och gick bra förra året. men tyckte jag hörde nåt metalliskt ljud under körning som jag inte hört förut igår. . Skumt
  7. ja, den är stum och går inte att vrida på..
  8. Separat tank på motorn för olja. Olja finns i tanken
  9. Nån liter bensin från i fjol
  10. Hej! Behöver hjälp. Suzuki 55 hk 2 takt från 95. Körde en stund igår med den, gick bra men efter en stund märkte jag att den tappa effekt. La till igen. Startade om den gick på tomgång en stund sen tvärdog den, kom nåt ljud inifrån motorn i samband med att den dog. Nu får jag inte igång den alls. Som att den fastnat i nåt läge, kan den ha skurit? Klickar bara o rycker till lite.Blev aldrig överhettad vad jag kunde kunde märka. nyladdat batteri, nya tändstift.
×
×
  • Skapa nytt...