Jump to content
Wednesday 29 November 2023

daggmasken

Medlemmar
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About daggmasken

 • Rank
  Kadett
 1. Tack för svar. Ska prova det.
 2. Har köpt en begagnad Suzumar 230. Kan/behöver man vårda den? Vad rengör man med? Kan man använda ngt medel för att gummit ska hålla längre?
 3. Har en 2,5hk som jag ska hänga på en gummijolle. Mest till för lek och upptäcktsfärder. Dras efter en Albin Vega som mest går för motor. Frågan lyder: duger de här begagnade för 2,5-3 tuss. Seabo, aquasmart och allt vad de heter. Måste det vara v-botten eller går det att styra ändå för ungarna???
 4. Finns det ngn smart lösning för att tömma toatanken nu efter nya lagen? Eller ska man bara borra upp ett hål från ovan och försöka hitta något lock till detta?
 5. När man ligger i en lugn vik, ungarna badar, man står i kabyssen och knäpper upp en kall och steker pannkakor åt dem. Langar pannkakor genom luckan till barn som kan äta hur länge som helst. Ta en minut och iaktta den känslan. Lite is gooood
 6. Ngn med erfarenhet av mantågslinan parafill på Hjermans, duger den eller spricker den om ett år?
 7. Det där med fästet till badplattformen är intressant. Kollade lite snabbt på Hjertmans och det kan nog vara något för mig. Det är ju bara en extramotor så den kanske får hänga på relingen vid segling. Stort tack båda två.
 8. Undrar om man kan fästa en utombordare på en Albin vega som har en liten badplattform monterad. Eller måste jag ta bort plattformen?? Någon som kan tipsa?
 9. Inser nu efter era råd att jag får ångra mig om jag försöker mig på genvägar. Har köpt mig en laddare och gör om och rätt. Mycket tacksam för hjälp, stort tack
 10. Fick inte igång motorn när jag skulle låta vattenpumpen suga in glykol idag (batteritorsk). Vad händer om jag inte fixar detta. Kranen för invatten står öppen så vattnet som är kvar växer väl i längdriktningarna när det fryser eller ? Har en inombordare, en Albin O21:a
 11. Det är en Runnö 22:a från 76. Vet inte om det är någon fara men vill ändå höra om det går att åtgärda. Men det låter ju lugnande när man hör din kompis...
 12. Kan man få ordning på det eller är det början på slutet för skutan om det har trängt in vid bulthål mm ?
 13. daggmasken

  Runnö 22

  Något negativt med en Runnö 22:a till en familj med två småbarn?
 14. Vad ska man satsa på för kylanläggning i en segelbåt. Vad ska man tänka på och vilka komponenter ska jag köpa ?? Solceller ?? (Albin vega)
×
×
 • Create New...