Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Eura

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Eura

  • Placering
    Landkrabba
  1. En 2006a med 135 hästars inombordare. Har precise kört hem den i kylan. Dock märkte jag att den hade en tendens att luta åt vänster när jag drog på. Kan det vara någon inställning på drevet?
  2. En livlig debatt blev det:-) Och för mig själv blev det till slut en D55a med 135 hästars inombordare. Är 180cm själv och det gick utmärkt att ligga raklång. Tack för er feedback
  3. Jag tänkte köpa mig en liten daycruiser och har varit runt och kollat på ett par alternativ. Kriteriet är väl i alla fall att man skall kunna övernatta någon natt. Frågan är bara vilken storlek man skall ge sig på? Alt 1: Liten Har titta på Askeladden 535 invader och Uttern D55. Askeladden är ju lite mindre men de brukar ju ha fina lösningar och utnyttja utrymmet väldigt bra. Alt 2: Medel Ryds 620 Dc eller Bella 620 DC. Rydsen kan man ju få lite billigare men Bellan verkar ha bättre sjöegenskaper. Alt 3: Stor Askeladden 645 Beetle Är det någon som har något positivt eller negativt att dela med sig av dessa alternativ?!
  4. Informera gärna hur det gick på mötet idag. Det är intressant hur vissa ser på kundvård.
×
×
  • Skapa nytt...