Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

GiosTorino

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om GiosTorino

  • Placering
    Landkrabba
  1. Intressant debatt. Vi kommer skriva mer om CE-märkningen framöver. Vår juridiske expert menar att det är ett av de ämnen som han får mest frågor om och som också orsakar mycket probem och tvister. Vi jobbar just nu på ett tema om hur man importerar rätt. Mycket intressant. Jag beklagar inlägget ovan. Om jag försöker försvara mig med att det inte var skrivet av mig är det väl ingen som tror att det är sant. Men faktum är att jag lånat den här inloggningen av en medarbetare tidgare och var inte medveten om att han kommenterade den här tråden. Jag vet mycket väl att Fairliner kommer från Egnland. Och jag har för vana att alltid skriva under allt jag skriver med mitt namn. Ni är givetvis välkomna att höra av er till mig eller någon annan på redaktionen om ni har uppslag på hur vi kan belysa ämnet. Skriv till red@praktisktbatagande.se Följer debatten och tar til mig av alla konsturktiva kommentarer. Det är viktigt att sakfrågan blir rätt belyst. Samuel Karlsson (chefredaktör Praktiskt Båtägande)
  2. Har kikat in i trådskparens egna lilla sjöbod här på MG och noterar att han avverkat sex amerikanska båtar sedan 2004. Är det så att det är en lönsam liten bisyssla som är hotad för herr Captain?
  3. Naturligtvis kollar vi vad som händer på Maringuiden. Luften är fri. MVH: Samuel Karlsson (Chefredaktör Praktiskt Båtägande)
×
×
  • Skapa nytt...