Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

cirtap

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om cirtap

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Propellern är nu 14 3/8 x 21 ballistic Jag har en Yamaha black Steel 13 3/4 x 21M som skall testas.
  2. Det finns även Yamaha körfakta 03 med F200. Är inte i närheten av det. Varvar bara 5700. Skall kolla propeller typen först.
  3. Hej Har just köpt en Buster Magnum med Yamaha F200 -07. Vad har ni för hastighet och varvtal på typ samma upplägg ? Patric
  4. Hej Har haft en Buster i 4år och den är inte bottenmålad och har aldrig varit sedan ny 02. Du slipper kostnader för färgen och arbete att bottenmåla. Själv så använder jag en borste med skaft kanske varannan vecka och borstar av bottnen under säsong. Båten ligger i från mitten April - Nov Bottentvätt med snurrande borstar skulle jag använda om det fanns inom mitt område. Tar och lyfter den här linan då detta är något jag vill ha svar på. Finns det någon fördel med att inte bottenmåla aluminium alls??? Har en båt med 5mm obehandlad marin aluminium. http://www.arkipelagboats.se/batar/d20-xplore
  5. Hur stort glapp kan det vara i en proppaxel på en aktersnurra ? Om man känner ett litet klick sidled , är det för mycket ?
  6. Finns det nån Suzuki DF utombords verkstadshandbok att ladda ner, har inte hittat själv ?
  7. Efter att ha läst en hel del på nätet om engine holder corrosion på tidiga Suzuki 4t så börjar man ju fundera hur det står till själv (äger en DF115 - 02) Är det någon som vet vad man skall göra för att förebygga detta problem som finns inbyggt i dessa maskiner?
  8. Efter att jag kopplat in NMEA 2000 / motorinterface till min kartplotter för att få fram motordata i den så händer det ibland exakt samma att den inte orka varva mer än 4000rpm. Stänger av och startar på nytt och den går som normalt igen, det är väl nån 1 och 0 på fel som stör antar jag. Om man kan göra nåt åt det tror jag inte.
  9. Hej Varifrån i USA beställde du proppen ?
  10. Hej Hur resettar man service blinkningen som uppstår på olje trycks lampan efter ett visst antal drift h. Har glömt hur man gör och har ingen handbok.
  11. cirtap

    Buster XXL

    Hej Är det nån som vet om det går att montera en lucka i durken på en XXL -02 ? I såfall var och finns det bilder att få tag på. Det finns på Magnum modellerna från samma årtal och på nya XXL.
  12. cirtap

    HDS 5 plotter

    Hej Har märkt några ggr att vid zoomning - av kartbilden så tappar kartan sin ursprungliga kartbild och blir otydbar. Men ruttstrecken verkar sitta kvar på rätta ställen.Stänger jag av o startar på nytt så kommer kartbilden tillbaka som man vill se den för att kuna lita på den. Vad kan det vara som förstör bilden eller är det kortrelaterat ? Har ett Navionics kort 44XG
  13. Hej Köpte en sådan som rekomenderades, fungerar perfekt. Oljan bort och bytt i motorn i lugn takt på 1,5 h utan att ta upp båten.
  14. Hej Är det nån där ute som använder vacum sugpump för oljebyte i fyrtaktssnurra ? Fungerar det bra och viken tid kan det tänkas att ta för att suga upp en 5 liter ? Vad rekommenderar ni ?
  15. Hej Prova med Fiskarboden i Mariehamn på Åland. Där köpte jag mitt interface till en 02 i våras.
×
×
  • Skapa nytt...