Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

SeaRayeller

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    61
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

18 Trovärdig

Om SeaRayeller

  • Placering
    Löjtnant

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Bytte du olja i "rattnavet" och/eller oljebehållaren i motorrummet?
  2. Har du DPH drev? Hur tömde du systemet på all olja?
  3. Mina styrkolvar sitter på utsidan, i vattnet och det är i tätningen vid kolven som det läcker. Du skymtar behållaren för oljan till vänster, ovanför tilt-pumpen i vänstra nedre hörnet, strax ovanför (styrpumpen?), bild 3. Behållaren är kopplad till servopumpen på motorn. Min uppfattning var att detta är ett system men du menar att det är två olika system som sitter ihop men delar inte olja?
  4. Tack för svaret! Så om jag har vatten i oljan, i oljebehållaren i motorrummet, så behöver jag inte byta oljan uppe vid ratten? (har bara en styrplats).
  5. Hej, Är det två olika hydraulsystem som inte är ihopkopplade via samma oljebehållare? Ett system för styrcylindrarna och ett för ratten? (DPH)
  6. OK, har fått vatten i min och måste tömma ur allt. Fyllde du på vid ratten?
  7. Hej, Jag behöver renovera eller byta ut min styrcylinder till mitt DPH drev. Vilket märke var det på de packningssatser som du använde vid renoveringen av dina styrcylindrar? Var det lätt att byta dessa?
  8. Hej, Hur har det gått för dig? Har du tömt systemet på all olja?
  9. Hej, Fungerar de pirat-packningssatser som finns till styrcylindrarna på DPH dreven (tidiga versionen) eller skall man köpa ny styrcylinder direkt?
  10. Hej, Jag har en läckande styrcylinder till ett av mina DPH drev. Det är vatten i oljan och jag behöver tömma systemet för att fylla på med ny olja. Hur tömmer jag all olja i styrkolvarnas system?
  11. Hej, Är det två olika hydraulsystem som inte är ihopkopplade via samma oljebehållare? Ett system för styrcylindrarna och ett för ratten?
×
×
  • Skapa nytt...