Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

AndreasMolin

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om AndreasMolin

  • Placering
    Landkrabba
  1. Går i tankarna att köpa en äldre Grand Banks och vissa av dem har träskrov, så försöker väcka liv i denna gamla tråd... Som jag förstår det så bör alltså vinterförvaring i vattnet inte vara några problem för en träbåt. Detta förutsätter naturligtvis att båten lyfts upp med jämna mellanrum för att göra underhåll/bottenmålning m.m. Att man täcker båten med presenning kan jag också förstå men är det viktigt att man håller isen från båten? Dvs så att det inte fryser fast.
  2. Tack så mycket för tipset, nu går båten som den ska igen. Hade helt missat det filtret när jag rengjorde förgasaren.
  3. Har inte tänkt på vad det är för märke på förgasaren men jag har inget minne av att det sitter något filter på den... Antar att detta skulle sitta i anslutning till bränsleintaget på den i sådant fall?
  4. Hej! Har ett (förhoppningsvis) litet problem med min motor. Det är en 5liters OMC V8 från -88 som sitter placerad i en Bayliner 2455. Problemet är att jag inte kan varva ur den med växel i. Motorn går hur fint som helst på låga varv och är inga problem att varva upp tomme. Misstänkt är smuts i bränslet då felet kom successivt och det fanns ganska mycket partiklar i bränslefiltret. Har gjort rent förgasaren och kontrollerat backventilen som sitter vid tanken, detta utan resultat... Tacksam för tips! /Andreas
×
×
  • Skapa nytt...