Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

volvobergman

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    77
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om volvobergman

  • Placering
    Kapten
  1. tack för alla härliga kommentarer! jag har som sagt liteandra project på gång. jag ska helrenovera en gammal skoter från 70 talet. Just nu håller jag på att färdigställa en helrenovering av ett badrum. vi har köpt ett hus i våras så jag har mycket att göra där. men jag ska lägga upp lite videofilmer m.m i framtiden på hemsidan. nästa sommar har jag ju hela sommaren på mig att åka båt. jag fick ju bara njuta av en halv sommar i år då båten blev klar först i slutet av juli. åter igen tack för trevliga kommentarer!
  2. gå in på hemsidan http://hem.passagen.se/sportbat klicka er fram och kika på alla bilderna under renoveringen. jag har renoverat båten i ca 2 års tid. lämmna gärna en kommentar antingen här eller i gästboken på hemsidan!
  3. Nu har jag byggt klart min båt trailer. Den består av delar från en gammal husvagn. En egentillverkad ram. Den är blästrad,grundad och lackad. Vad tycker ni? Kolla gärna fler bilder på hemsidan. http://hem.passagen.se/sportbat Bilder p åtrailern finns på sida 3. Lägg gärna ett ord i gästboken. //Henrik
  4. Hej! Tack för hjälpsamhet Lacken! Ska ringa dom nästa vecka. Men jag tror jag har hittat deras leverantör. Kolla denna sida och se om du känner igen listerna? http://www.industriplast.no/Fenderlister.htm
  5. Hej! Relingslisten finns ej på Hjertmans hemsida. kan någon fixa en bild? Vore super!
  6. Någon borde väll äga en gammal sportbåt (Selco)??? Det skulle vara jättebra med ölite tips om relingslister.,,,
  7. Hej! JAg har en fråga. Jag håller på att renovera min sportbåt: http://hem.passagen.se/sportbat Jag fick inte med någon relingslist till båten. Jag har sett en norskt företag som säljer relingslister. Jag har fastnat för en speciell: http://www.parmaplast.no/EnterprisePortal/default.asp?WMFN=WebProductCatalogItem&WMFT=D&WPG=EPHomepageOnline&WTID=935&WREC=1148317338&WKEY=[65534:1148317338]&WPCITP_EPCustomerSelfServiceUser=2 Vad tror ni? Någon måste välla ha en lös relingslist till en Sleco.
  8. Hej! VC17 får jag nog inte ens köpa i trakten. Då jag bor vid Orsasjön/Siljan. Enda altenativet jag ser är den icke polerande Lago Racing II. Eller skippa bottenfärgen helt då den verkar sänka hastigheten och bränsleförbrukning. Ja det är en riktigt svår fråga.
  9. Ja precis. En hård bottenfärg är ju lättare att fixa till än en 2 komponentslack. Båten kommer förmodligen att gå mer på trailer än i vatten. Hehe låter ur-tokigt men jag tror det! Men nog är väll internationals perfection färg ganska slitstark? Går säkert bra att måla hela skrovet med den!
  10. Nja.. Beväxtningen är jag inte orolig över. Det är snarare att plast-hjulen på trailern nöter bort färgen. Därför tänkte jag att det finns någon bottenfärg som är hållbar. En icke polerande bottenfärg.
  11. Hej! Jag håller på att renovera en sportbåt http://hem.passagen.se/sportbat Båten kommer att dras upp på trailer efter varje tur. Båten kommer att målas med International Perfection 2 komponents lack. Behöver jag någon bottenfärg över huvud taget? ÄR BOTTENFÄRG MER TÅLIG MOT TRAILERNÖTNING? (tex Lago Racing II) //Henrik
  12. Äntligen! Jag ser otroligt positivt att media börjar inse baksidan av klimat-debatten! NU KAN VI FÅ SLUT PÅ KLIMAT HYSTERIT OM VI HJÄLPS ÅT! SÄG VAD DU TYCKER OCH GÅ MED I KLIMATBLUFFEN PÅ FACEBOOK! Härligt att vi börjar se en tendens på vändning i klimatdebatten!
×
×
  • Skapa nytt...