Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

Whilma

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    41
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Whilma

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Whilma

    Euroyacht

    Någon som har erfarenheter av euroyacht?
  2. Åkte mellan Karlsborg o Hjo idag, Vättern var helt öppen förutom 10 meter från land, härligt. Nu kommer våren!
  3. Karlsborg : isen ligger så långt ögat kan nå, inget bra. Känns som om den redan kalla sjön blir ännu kallare i år.
  4. Våran går varm om man inte får tätt vid sjövattenfiltret, bara o rätta till o dra åt som f.n, lätt att det blir tjuvluft. Testa detta.
  5. Åter till tråden: vilken/vilka båtar håller bästa andrahandsvärdet? Har blivit mycket nordiskt vs amerikansk
  6. Smaken är som baken... Nimbus 3003 kom -87 och den ser betydligt sportigare än många jänke-båtar, framförallt så lyser det kvalité som många båtar från andra sidan Atlanten saknar. Nimbus har ju en mycket praktiskare planlösning också. Men men tur att alla inte tycker lika, vore tråkigt.
  7. Finns många snipor till bra pris idag Albin 25 Nidelv 24 Marex 24 Hasla 26 - kolla norska sidor, kanon pris Nimbus 26 - får dom idag till löjliga priser
  8. Håller med, tror inte amerikanska båtarna kommer behålla sitt andrahandsvärde. Känns som här uppe norr med dåliga somrar så kommer dom nordiska märkena bestå. Har åkt nimbus ett par somrar och det ångrar jag inte, har testat annat emellan man faller alltid tillbaka till nummer 1. Det ska tilläggas att vi är en barnfamilj på 2 vuxna o 2 barn så planlösningen i en 3000 passar oss helt perfekt. Även om man åker iväg 3 par - 6 vuxna så är den helt perfekt, 1 st akterruff, 2 st ruffer i förening varvid en med dörr, alla har sitt eget kryp in. Köket är uppe så vem som helst kan gå upp o ta en morgon kaffe eller sitta kvar o ta en kvälls Whiskey utan att störa dom andra, kanon planlösning. Kanske är färgad men har inte hittat en bättre planlösning. Kvalitén kan man inte heller klaga på då vi har 2 st barn på 1,5 o 3 och jag kan lova att det härjas en del och det håller utan problem, inte en skråma.
  9. Finns inget bättre än sjön, vilken avkoppling!
  10. Vill hitta en i Skaraborg. Har ett underrede som jag vill svettas vaggan på. Har idag justerbara bockar som fungerar perfekt men vill gärna kunna flytta den korta sträckor.
  11. Någon som vet en vagga till salu till en nimbus 3000.
×
×
  • Skapa nytt...