Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

appelstigen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om appelstigen

  • Placering
    Landkrabba
  1. appelstigen

    Omnia ugn

    Hej, någon därute som har en omniaugn o kan övertyga mig om att köpa en sådan? Har ingen ugn utan bara spritkök med 2 plattor i vår segelbåt men hörde någon som bakade vakumbaguetter med bra resultat, vilket gjorde mig nyfiken. Har du några recept att delge med så vore det toppen!
  2. Hej, jag har också problem med gardinfästen. Som det är nu sitter små fyrkantiga klossar utanför varje hörn på fönstret. Där har det suttit en vajer, men några av dem har lossnat. Vet inte om det beror på felaktighet. Funderar på att försöka sätta dit nya, då sitter vajern i ett litet hål i klossen. Snyggt o enkelt (om det funkar) Fortsättning följer.
  3. Hej du! Kolla in den danska sidan www.junker22.dk, de har allt möjligt. Har själv en junker 22 som vi köpte förra året. Nu ska vi börja fixa till den, byta fönster, osv. Har väl inte så värst mycket ideer att komma med, så jag spanar gärna in vad du får för tips. Lycka till!
  4. appelstigen

    Junker 22

    Hej! Min man o jag har köpt en Junker 22 med lite renoveringsbehov. Är det någon som har bilder, tips o ideer på bla byte av fönster, uppfräschning av inredning, byte av klädsel, montera mantåg, tips på tak till sittbrunn, mm. Jättekul om någon vill delge oss info.
×
×
  • Skapa nytt...