Gå till innehåll
onsdag 08 maj 2024

Jeanett

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jeanett

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack, tack! Ny tanke, det kan nog funka, medger maken här.
  2. Knäpp fråga, kanske - men... Vi ska äntligen sova över i vår nya Ryds 535 FC och jag insåg då att vi måste ha något för fönstren. Enligt min man är väggarna för tunna för att skruva upp minsta skruv i (jag tänkte mig såna där tunna gardinspiraler i en skruv m ögla). Han vill filma rutorna men jag tycker att det är omysigt och synd på dagen när man vill titta ut och ha det ljust. Någon som löst detta? Klossar med superlim, sugproppsgardiner (svårt med format) eller andra kreativa idéer? Jättetacksam för svar = god nattsömn!
  3. På Rörö brukar det vara smockfullt redan kvällen innan, men man får oftast plats. Har hört om folk som åker ut helgen innan och lägger båten för att få plats (men det kanske är överdrivet, det vet jag inte) Räkna med att få klättra över ett antal båtar för att komma iland. Firande är jättemysigt och barnvänligt!
  4. Hej alla, Vi är en familj med två vuxna, två barn & en hund. Letar efter båt att göra dagsutflykter, åka och dyka med även möjlighet till enstaka övernattningar (ja, vi tycker om varandra :-)). Vi hade en budget på 100 000 men har lite desperat sträckt oss till 125 000. Har tittat på en fräsch Ryds 535 med 70 hk Evinrude från 2001 för de pengarna. Har fått intrycket av att detta är en bra båt och det kändes också som ett rimligt pris men då hittade vi en mycket nyare Örnvik 510 Cruiser för 75 hk Mariner (2005) för ung samma pengar. Är Ryds en bättre båt än Örnvik eller är vadan denna prisskillnad? Vi får inte riktigt ihop logiken? Kom gärna med positiv och negativ respons på bägge båtarna. Alternativa båtmodeller går också bra men det får inte bli dyrare än ca 125 000. Ska nu sätta oss och läsa tester, men är lite stressade, så vi är glada för alla svar vi kan få under tiden! TAck på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...