Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Hawki

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Hawki

  • Placering
    Kadett
  1. Jag har skaffat en B16 och har en tanke om att flytta fram batteriet och lägga det i botten stuven för att minska vikten bak! Vet ej om det funkar rent praktiskt men ska mäta lite!!!
  2. Hej har köpt en Ockelbo B16 utan motor (den var stulen) och styrwiren var avklippt. Så nu undrar jag om det är någon som vet hur lång reglage samt styrwiren ska vara? Jag har ju inget att mäta på eftersom alla kablar och wire var borta! Tack på förhand /Håkan.
  3. Beror lite på var du bor men Rullex i Nyköping har i princip allt och du kan nog bara ta med dig delarna som du har så kan de fixa fram lager!!!
  4. Hej jag har en motor från 1979 som ej har varit igång på några år, har nu tänkt att den ska startas och undrar om det är något speciellt att tänka på och hur fet bränsleblandning jag ska ha? Vidare en fråga om det finns någon fara med att starta motorn en kort stund utan växelhus?
  5. Hej! Jag har skaffat jobb, en 70hk evinrude med bortmonterat och isärskruvat växelhus. Nu så skulle jag vilja provstarta motorn innan jag börjar med huset och undrar om det är ok och i så fall hur gör jag med kylning (kan jag stoppa upp en trädgårdsslang dår kylvattnet går?)
  6. Kanske en sådan!!! http://www.blocket.se/vi/17994616.htm?ca=12_s
  7. Samtliga kablar som du talar om är högtalarkabel ( vit & vit/svart till en högtalare, grön & grön/svart till en högtalare osv. ) Men du måste ju ha några ström kablar oxå och eftersom det är svårt att jorda så får det bli & - direkt
  8. Hej Undrar om det är någon som har erfarenhet av båda motormärkena och som an peka ut för och nackdelar (VP MD2b & yanmar 2 cyl ). Hur är det med reservdelar och service på respektive motorfabrikat. Håkan
  9. Hawki

    Peugeot diesel

    Hej undrar om peugeots marinare är något att ha och om det finns mycket reservdelar till dessa motorer, och om det inns många firmor som renoverar peugeot motorer. Bifogar även en bild om det är någon som kan säga exakt benämning på motorn( ägaren säger att det är samma som VP MD21 )
×
×
  • Skapa nytt...