Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

fberg

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om fberg

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Undrar om det är någon som har erfarenhet av nimbus 26 epoca. Drar bensinmotorerna mycket. Vad är bättre en 270 eller 570. Funkar dom som bobåt. Ni som äger nån kan ju berätta lite om dom.
  2. Fundera på att byta till en större båt. Har kollat svårt i denna båt djungel. Har en 64dc men är på jakt efter en större bo båt. Har fastnat för nimbus 26 ecopa nån som har en sån vad tycker ni om dom. Kan ju köpa nya bo båtar för samma pris typ Yamarin 76, sey ray, som beg nimbus 26dc. Vad är ett bättre köp.
  3. fberg

    Bra bobåt.

    Nån som har nåt bra förslag på en bo båt vi är 4 st i familjen. Har en yamarin 64dc nu men funderar på att byta till en större. Det är ju en djungel av båtar. Tacksam för tips. Hade tänkt mig pris klass mellan 500000-750000.
  4. Undrar om det är nån som har nån erfarenhet av princess riviera 286. Funderar att köpa en sån. Är det ett dumt köp eller börjar dom har gjort sitt. Finns ju aqvador och lite fler modeller. Har en yamarin 64 dc nu vill ha en större bo båt. Drar dom mycket såna frågor har jag. Verkar vara en fin båt. Tacksam för svar.
  5. Ska ut imorgon får prova lite landstigningar. Tack för era svar. Ska nog skaffa en paddel. Har ett garmin 520s med ekold ser djupet på det men det är ju bakom. Hjäper lite i när man ska gå in andvänder fish eye på det.
  6. fberg

    Ankra säkert

    Har skaffat en 64 dc. Har aldrig haft nån båt förut. Varit ute 5 gånger. Min fråga är det här med att lägga till.Har gått in i natur hamn tycker det är lite svårt pga att man ska ta i nån sten hur mycket kan det ta i. Ser att vissa åker upp i sanden är et riktigt bra för skrovet. Som sagt en land krabba som är motaglig för alla bra förslag. Tack på förhand. Ångrar mig inte ang båt köpet man får ta det lungt har jag märkt.Tur att man kan trimma upp motorn.
  7. fberg

    Stävstege

    Nån om har nåt bra förslag på en stävstege till en yamarin 64dc. Vill helst inte sätta dit fästen på båten.
  8. Nånstans runt ö-viks trakten. Bor i örnsköldsvik. Väntar på svar från några som har båtplatser. Men det verkar inte precis lätt att få båt plats. Har en bror som köpt en 6110. Han hade en mindre yamarin i fjol. Man får hoppas på att det blir en kul sommar.
  9. Grattis. Har ochså beställt en 64 dc. Får den i slutet av maj min första båt så man är lite spänd. Vet ej om jag ska sätta dit trimplan.
  10. fberg

    Trim Plan 64DC

    Har köp mig en ny yamarin 64dc har aldrigt ägt en båt så det ska bli en spännande sommar hoppas jag. Nu till min fråga får båten i slutet av maj funderar på att sätta dit trimplan på den nån som har kört med trim plan på den här båten, och utan nån skillnad är det värt pengarna att sätta dit trim plan på den. Tänkte göra det isåfall. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...