Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Sir_Piraten

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Sir_Piraten

  • Placering
    Kadett
  1. Hmm, ingen som vet ?? jaja, får väll testa och se hur det går.
  2. Hej har en johnson 55hk -83. Jag undrar om någon kan säga hur man 1. byter impellern 2. byter temostaten (Gärna en skiss) Hur funkar skvallerröret? Kommer det alltid vatten heller först när termostaten är öppen. Jag får ett zoom ljud i gasreglaget. Det var en som sa att det var 1 varnings ljud för att motorn är för varm. Det kommer vatten ur skvallerröret. Tacksam för svar.
  3. Tackar. Nu kommer ju nästa fråga Kan det vara ett alternativ. Heller skall man köpa bog propeller. Är det någon som vet om den är bra . Och om man kan köpa den här.
  4. Hejsan alla. Har hör att det skall finnas en annan typ av bogpropeller. Det är typ vatten jet inte propeller och man kopplar den till orginal motorn. Denna skall ta mycket mindre plats (blir väll en massa vatten ledningar istället). Kan inte hitta någon info om denna heller vilka som gör den. Är det någon som vet mer om denna ? Tackar för all info.
  5. Klart kommer man på mässan.. Men hur går tävlingen till ? Ska man gå in på båtmässan och sedan delta i en tävling för o få en biljett till båtmässan?? Heller hur är det tänkt?
  6. Tackar för svaren. Verkar inte som något roligt jobb mm Är det någon som vet vilket träslag som är bra ?
  7. Vet att jag dubbelpostat denna frågan. Men jag har skivet i den andra att jag skall ta bort den. Men det går inte fören efter 7 dagar. Och jag behöver hjälp nu av er som kan/vet något om det jag frågade efter. Visste inte i vilket forum den skulle vara i. Men RoseLL är kanske så duktig så du kan tala om hur jag får bort den andra NU ?? Ge mig lite hjälp istället. Ber så mycket om ursäkt ;o)
  8. Hej. Finns det någon som kan tala om: Hur denna list sitter fast (hur man tar bort den) ? Hur jag skall fästa en ny list av trä ? Vilket trä slag som är bra till den nya listen ? Det är den blåa listen Har sett att Lagersvik har en trä list i sin båt. Det är sådan jag vill ha . Tackar på förhand (vet ju att ni alla som kan ger bra hjälp och förslag )
  9. Sir_Piraten önskar få svar på denna frågan i denna tråden istället.... Hej. Finns det någon som kan tala om: Hur denna list sitter fast (hur man tar bort den) ? Hur jag skall fästa en ny list av trä ? Vilket trä slag som är bra till den nya listen ? Har sett att Lagersvik har en trä list i sin båt. Det är sådan jag vill ha . Tackar på förhand (vet ju att ni alla som kan ger bra hjälp och förslag )
  10. Halloj Stevemedselcon Klart man blir förbannad, när man får sin båt sönder slagen !! Hoppas det löser sig för dig ! Hur har det gått ? En annan fråga. Vad har detta med nick-namn att göra i detta inlägget ? Kan ni inte börja ett nytt inlägg som heter kasta s.. på andra ? Som vanligt finns det folk som inte försitter chansen att få igång ett bråk ! Hoppas ni haft ett trevligt nyår allihop…
  11. Hejsan. Bra ide, alla har ju inte sådan tur att man kommer över en begagnad däcksställning.(tex jag ) Men jag undrar hur det blir när snön kommer ???? Priser på Rinkaby rör för premslang 40mm. 1M = 17.70:- 50M = 796.00:-
  12. Näää. Vi få hoppas att ni har ström hella tiden. Köpa ett vindkraftverk kanske ?? Maringuiden.se kan inte stängas ner. Hur skall vi då klara oss ????
×
×
  • Skapa nytt...