Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Tradewind

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Tradewind

  • Placering
    Landkrabba
  1. Eftersom det finns en jordfelsbrytare med i bilden så är inkopplingen faktiskt godkänd. Då behöver man inte ansluta jordningen till mettal under båten.
  2. Är ny på det här forumet!! Det blev en väldigt yvig tråd. Vill Du undvika BÅTSKATT se till att rösta på Alliansen. Ulrica Messing säger att det inte är aktuellt med någon skatt på fritidsbåtar Vem tror på det uttalandet när Socialdemokarternas informationstjänst säger tvärtom ?? Rösta på socialdemokraterna så kan Du vara säker på att det blir båtskatt inom kort. Har Du tur tar Du igen det på tandreformen eller något annat skojigt. Valet är Ditt. Att förhindra nya skatter är mycket enklare än att avskaffa gamla!!
  3. Har frågat socialdemokrater, folkpartiet, moderaterna, krisdemokraterna samt centern om deras inställning till båtregistrering samt båtskatt. Har fått svar från folkpartiet, moderaterna samt socialdemokraterna. Folkpartiet samt Moderaterna är klart mot registrering samt skatt. Socialdemokraterna är lika klara på att man vill ha ett register samt båtskatt. Här nedan Socialdemokraternas svar i något förkortad version: Det socialdemokratiska partiet har ställt sig positivt till frågan om båtskatt. Vi har tagit flera kongressbeslut som uttalar sig för införande av en sådan skatt. En statlig utredning har sett över frågorna om fritidsbåtstrafikens kostnadsansvar, ett fritidsbåtsregister och om en obligatorisk ansvarsförsäkring för fritidsbåtar. Utredningen lämnade sitt betänkande hösten 1996 och föreslog att ett obligatoriskt fritidsbåtsregister borde införas. Ett sådant fritidsbåtsregister kan också användas som underlag för båtskatten. En särskild utredare har fått i uppdrag att utreda hur ett sådant fritidsbåtsregister ska vara utformat. Regeringen har ännu inte kommit med något förslag till riksdagen att ta ställning till. Är det något mer du vill veta om vår politik är du välkommen igen! Med vänliga hälsningar Socialdemokraterna (S)var Direkt
×
×
  • Skapa nytt...