Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

duoplast

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om duoplast

  • Placering
    Kadett
  1. GH-LYFT PÅ TJÖRN KÖR OCH HAN HAR EN BIL SOM ÄR ANPASSAD FÖR BÅTFRAKTER.FÖRSÄKRING FINNS.GH-LYFT 0736-535932.BILEN HAR KRAN. HAR BRA PRISER. MVH. Christer.
  2. GH-LYFT PÅ TJÖRN KÖR OCH HAN HAR EN BIL SOM ÄR ANPASSAD FÖR BÅTFRAKTER.FÖRSÄKRING FINNS.GH-LYFT 0736-535932.BILEN HAR KRAN. HAR BRA PRISER. MVH. Christer.
  3. duoplast

    BÅTFRAKT

    DET GÅR EN BÅTFRAKT FRÅN TJÖRN-STOCKHOLM-GNOSJÖ-TJÖRN I MITTEN PÅ VECKA 20.PLATS FÖR YTTERLIGARE BÅT FINNS.HÖR GÄRNA AV ER OM INTRESSE FINNS. GH-LYFT PÅ TJÖRN KÖR OCH HAN HAR EN BIL SOM ÄR ANPASSAD FÖR BÅTFRAKTER.FÖRSÄKRING FINNS.FLER BÅTAR=BÄTTRE PRIS.HÖR AV ER TILL MIG 070-3799234 ELLER GH-LYFT 0736-535932.BILEN HAR KRAN.
  4. Behöver man byta zinkanoden i en motor när man har ett slutet kylsystem?Jag har märkt att många inte gör det, därför undrar jag.
  5. Jag har fått en massa elkomponenter.Jag undrar om det finns någon som har ett kopplings-schema till elcentral för landström med jordfelsbrytare och två uttag.
  6. Jag har en Compis 28 och ska köpa rulle till den.Jag har kollat på Hjertmans och undrar vilken jag ska välja.
  7. Jag har problem med att mitt origokök luktar.Finns det någon som vet vad jag kan göra åt detta?
  8. duoplast

    Rullsystem

    Ska köpa rulle till min båt och har tänkt mig plastimo.Jag har läst att man kan ha en tamp som är ändlös och jag undrar vad är fördelen med det.
  9. Enligt uppgift från de två senaste ägarna ska den vara varvsbyggd. Jag söker gamla ägare för att bl a styrka detta och att få veta lite historik om den.Din Compis måste vara en av de sista som byggdes antar jag.
  10. Är det någon som vet om man kan söka efter en före detta ägare till en båt om man vet regestreringsnummret.Har frågat försäkringsbolaget men fått svaret att friviliga båtregistret är nedlagt och att dom ej kan söka den vägen. MVH Christer Johansson
  11. JAG SÖKER GAMLA ÄGARE TILL EN COMPIS 28 NR 582 FÖR ATT JAG VILL VETA LITE HISTORIK OM DEN. MVH CHRISTER JOHANSSON
×
×
  • Skapa nytt...