Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

vetten

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    45
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om vetten

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej. Kolla på biltemas hemsida under manualer, Där finns kopplings schema till givaren.
  2. Undrar om ngn har ett bra knep att rengöra förgasare med, tex vilket medel funkar bäst.
  3. hej Lelle, undrar om du har möjlighet att ordna bilder på din båt. Hade varit roligt att se en likadan. Har sökt överallt, men ej hittat ngn liknande.
  4. vetten

    Jofa 565

    Hej, undrar om ngn här har information om jofa 565 79:a, gärna bilder. Vet att båten tillverkades av ABC fabrikerna för Volvo Fritids räkning. Har hela tiden trott att jag var ägare till en triss 57 ht, men det vissade sig vara en jofa i stället. Tacksam för svar.
  5. Motorns varvtal pendlar vid konstant gas, ligger man på ca:3500 varv börjar motorvarvtalet att pendla upp och ner, Vid full gas går den upp i varv för att sedan sjunka ner ca:400 varv. Tacksam för svar.
  6. Har en 150 hk black max, ger man full gas varvar den ut en sekund sedan faller den ner i varv, har bytt slangar filter och tank, men inget hjälper. Ibland svarar den inte direkt på gas sedan kommer allt på en gång. Har plockat bort oljeinsprutningen och blandar nu direkt i tank. Kan det ha ngt med det att göra. Tacksam för svar. Enligt förra ägaren gick den utan problem över 40 knop på en flipper 575. Min ryds 57 ht gör den knappt 33 knop.
  7. Hej undrar om ngn vet max varvtal på en V6 150 hk black max, Och vilken propeller som är orginal. Har en ryds 57 ht.
  8. Hej! Ryds 57 ht har lucka fram. Plus att dom går att bygga om till kabin. Det är min. Kan skicka bilder om du vill.
  9. Hej! Kabin höjden på en camping är 1,37 m, Lägg på kölens höjd ev räcken. Tror att det hamnar omkring 1,8 m. Har själv en ryds 57 ht, Och den ligger kring 2 meter på höjden totalt. ( utan kapellet ). Mvh Jonas
  10. Hej! Byte motor på min båt från 65 hk till 85 hk, Upp till 25-26 knopp går det bra, Men sen blir det tung styrt, ligger man på max måste man använda båda händerna för att svänga till höger, vid de farterna vill den gärna dra åt vänster, båten är en Ryds 57 ht, Tacksam för svar och tips. Mvh Vetten.
  11. Nej inte kyl, men vask och spis, 25 liter färskvatten, 50 liters fast tank, och dubbla batterier. Mvh Vetten
  12. Hej! Har en ryds 57 ht med 65 hk Suzuki, Den är i stort sett samma båt som Jofa 555, Den planar lätt, och gör ca. 26 knop med 4 pers och packning, Kolla min sjöbod så finns där någon bild också. Mvh Vetten
  13. Hej! Undrar om någon vet vad den huv heter som man kan sätta bak på båten över motorn för att dämpa ljudet, Och var man kan få tag på en sådan, Jag har en ryds 57 ht, men det är inga problem om den behöver omarbetas bara man har en mall att gå efter. Tacksam för svar.
  14. Hej! Tycker det liknar en Herwa tror jag dom heter, har en kompis som har en sådan, Och då stämer det bra med seb 60 tal. Mvh Vetten
  15. Jag skickar med en dålig bild på utsidan oxå. Jag har båten iväg på lackering så jag kan skicka en bättre på insidan när den kommer hem i nästa vecka. Den är barnvänlig då friborden är nästan 80 cm. Mvh Jonas. Senast ändrad av vetten | 02 mars 2007 | 18:17
×
×
  • Skapa nytt...