Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

bayline6

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om bayline6

  • Placering
    Kadett
  1. Jag tror att det är clas ohlson som har den! Nästan 100% säker
  2. Ska ni konservera motorn så har jag ett tips! Köp en spolmuff och sätt den på insuget på drevet och täta sen med silikon runt muffen så att det blir helt tätt,silikonet går mycket lätt att få bort sen. Fyll sen slangen från muffen med 50/50 glykol och sen nei i en hink med 50/50 glykol.Det är bra att fylla slangen före så suger motorn lätt sen. Det fungerade super för mej!
  3. Jag tror att jag har en bok ligger i garage som jag kan skicka till dej!
  4. Det kanske inte skulle vara så dumt med ett liknade ägarbevis som på bil? Men inte med någon följd på någon båtskatt!
  5. Klart man har kvitto och att båten är försäkrad,men jag tycker att frågan är intressant.Det finns nog många som inte kan bevisa att dom är ägare till sin båt om de inte har kvitto kvar. Jag sålde en båt i våras till en kille som inte ville ha kvitto på båten för han litade på mej eftersom vi bor på samma gata,men iaf då har han inte nå bevis på att han är ägare till båten! Bara 150 000 kr fattigareMen nu är det ju så att jag är ärlig men det finns nog fler en han som inte har kvitto o.s.v.
  6. bayline6

    Ägarbevis

    På bilar så får man ett registreringsbevis på att man är ägare till bilen.Men hur är det med en båt? Ok om man har kvittot kvar på att man betalat båten men det kanske inte alla har som ägt båten i flera år,och alla har väll heller inte en båtförsäkring.Hur kan man bevisa att man äger båten? Jag är mycket intresserad av ett svar på denna fråga
  7. vissa Försäkringsbolag kräver 3 lås men gäller inte om man låser i bryggan! Men du kan låsa i en bräda på land och då gäller försäkringen Sjukt
  8. Jag har lite bilder från marinträffen i grisslehamn som jag ska visa dej när jag får bilderna eftersom du inte var med på den
  9. Lungn bilderna kommer,det tar lite tid att framkalla. Jag har båten ligger vid privat brygga på lidingö
  10. bayline6

    Räkan

    Nu tycker jag att ni ska vara snälla mot räkan!! Har ni tänkt på att det kan vara sant det han säger? Döm inte en mäniska så snabbt! Jag kännde mej inte heller så välkommen när jag blev medlem. Måste det vara så svår att komma in i gänget?
  11. Varför lägger jag ner tid på en snorunge i en gammal jävla träbåt avundsjuka måste vara en svår sjukdom! Nu lägger jag inte ner mer tid på dej! Du får tro vad du vill ang min båt. skaffa dej ett liv och försök att söka hjälp för din svartsjuka,finns säker hjälp att få Lycka till!!!
  12. Bilden du ser på min båt på bilden är det en polare som tagit från en bro! Villken fantasi du har om helikopter/flygplan semesterbilderna kommer jag lägga in snarast.
  13. Ja du grabben båt har jag ägt i många år! långt inan du var född. Jag ska lägga ut fler bilder på båten från semmestern så kan du drömma dej bort en stund
  14. Intresse tror jag garanterat att det finns.
  15. Varför denna avundsjuka?????? GE UPP OCH SKAFFA ETT EGET LIV
×
×
  • Skapa nytt...