Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Masseman

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    45
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Masseman

  • Placering
    Fänrik
  1. Hej !! Kör hem den själv !!! Jag gjorde så med min från Göteborg och jag har inte E kort. Bara du har lysen på trailern så ska det nog inte vara någon fara. Mvh Mörkrets Furste....
  2. Hej !! Tydligen så säljs biljetter fast de enligt tidningarna inte fått tillstånd att ha tävlingen. Men jag söker också info om vilka avspärrningar som kommer att finnas eftersom man vill ta båten dit om vädret tillåter.Om de nu får tillstånd men det tar jag för givet eftersom det skulle kosta en del att ställa in.
  3. Hej !! Tack för svaren.. Det var bara en allmän fråga om vilket oktantal ni kör på, så då forsätter jag att köra på 95 eftersom den inte spikar..
  4. Hej !! Vad kör ni på för oktantal ??? Har själv en 5.7 liters v8 (förgasarmotor), bör man använda sig av 98 oktan eller funkar det med 95 ???.
  5. Hej !! Superpumpen, slang med backventil finns att köpa hos Erlandssons (bryggan). Däremot så vet jag inte om de skickar per post. Men du kanske har någon kompis i Sthlm som kan hjälpa dig.
  6. Hej !! Kemisk bensin skulle jag nog vara försiktig med. Det torkar ut materialet efter en tid och följden blir att man får sprickor. Däremot klorin tycker jag fungerar bra.
  7. Hej !! Ingen som vet ??? Jag vill också köpa en.
  8. Sorry !! Menade naturligtvis Drev.se
  9. Hej !! Jag har ett på min båt o det fungerar kanon. Om Drevia har jag bara gott att säga, vilken service.
  10. Hej !! Nej det har jag inte, när jag vinterkonserverade så använda jag mig av spolmuff.Däremot så blir man ju lite fundersam eftersom det här är ett nyköp (begagnad).När vi provkörde så var vi ute 1 timme o då fungerade allt.Men vi bestämde oss inte direkt för båten, men jag att båten använts innan vi bestämde oss för att köpa den.Så vad som hänt sen vi körde båten och vi fick hem den de vete sjutton.Så det här var vår debut med båten.
  11. Absolut !! Har skickat efter renoveringssatsen för vattenpumpen. Så nu får jag vänta lite innan jag får sjösätta igen ????
  12. Hej !! Har nu fått ok på att det röret jag menar går att röra. Så Tack för all hjälp med svaret..//Masseman
  13. Tack för ditt svar. MEN, det var inte axeln jag menade var lös utan det rör som den sitter i i överhuset ???
  14. Ojj, glömde bild 2 men här kommer den.
  15. Hej !! Sjösatte båten idag och insåg rätt snabbt att det luktade bränt gummi från drevet och motorn fick ingen kylning. Nu till mina frågor:Tog loss underhuset och på bild bild ett så finns en liten axel med splains. den går in i ett rör av koppar som sitter i själva drevet.Men det röret går att dra upp och ner ca 2 till 3 centimeter och även snurra runt är det rätt ?? Nästa fråga impellern som syns på bild 2 ska den sitta som den gör med tanke på att vingarna är böjd åt ett håll.Står man bakom underhuset så är vingarna böjd åt höger.
×
×
  • Skapa nytt...