Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

smalanningen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om smalanningen

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej! Är det någon som har ritning till det? Med vänliga hälsningar Micael
  2. Jag fick min kusin på kroken. Fiskade gädda/gös med min kusin som var 15 år. Jag fick upp en gädda på ca 5 kg i båten. Min kusin skulle kroka av Nils Master wobblern då kroken gick rakt in i långfingrets topp. Panik utbröt när gäddan flaxade runt på durken och min kusins finger följde med hela tiden. Gäddan sprattlade som fasen och han skrek vilt. Jag kunde inte komma till med tången då de båda for runt på botten av båten. Till slut släppte kroken gäddan och vi kunde åka in till land. Ringde hans mor på mobilen som mötte upp på bryggan och körde honom till akuten. Läkaren å akuten: Oj då, det var en välväxt pojk för att vara 15 år Vaddå tänkte kusinen och hans mor. Så kom de på att han hade ju kvar flytvästen under collagetröjan. Det hela slutade väl. Kroken fick de ut och kusinen anslöt till mig vid bryggan efter två timmar och vi fortsatte fiska gädda/gös. Om vi fick mycket sedan kommer jag ej ihåg. Men inte helt omöjligt då sjön har mycket stort gösbestånd. Ofta ligger de på 2.5 kg och uppåt. Har aldrig fått en under två kg...!!! Konstigt!!
  3. Tack! Men då blir det ju en massa sladdar som går direkt till batteriets /- poler. Finns det inget system med kopplingsplintar?
  4. Tänkte skaffa ett batteri till min öppna plastbåt (4.30 ungefär) för att kunna montera ekolod, lanterna, sökljus mm. Undrar nu hur man går tillväga för att slippa dra en massa sladdar till batteriet. Hur gör man? Finns det ngn kopplingsstation som man kan använda, eller hur fixar ni det? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...