Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

_mago

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om _mago

  • Placering
    Kadett
  1. Hej. Jag är på jakt efter ritningar, skisser allt som finns till ohlson 22. Det kan vara på vad som hälst. roder profil, däcks ritning, rigg... ja ni förstår resten. Mycket tacksam för bilder.
  2. I år var det värsta fisket någonsin.. Jag var själv ute och fiskade en hel del och det gick skapligt. Men våra fiske gubbar som håller koll på allt där ute blev jagade med hagelgevär och fick båtar välta.. jag menar va F** är det för stil? man fiskar för att det är skojj.
  3. Jag bor i askersund och mycket ute och fiskar. Det blir inte mycket gädda men gös. Det bästa ställena för gädda är helt klart åmmeberg.. eller åmmelången. det är en lite sjö som ligger vid åmmeberg. många fiskar vid olshammar också, kan tyvär inte utala mig nått om det stället.
  4. Jag håller med gesse.. Jag fiska väldigt mycket med popper i sommras.. men jag fick inte nått på dom..
  5. Hallå. Vi på Båtbyggar skolan andvänder nästan alltid internationals goldspar. Ingen olja på plywood.
  6. Alla har svarat top coat. Bra med enade svar, men är det svårt att lägga vinyl matta??
  7. Hallå plarsa. Ska ni lackera om skrov sidorna på båten?? Min båt var hel krackelerad längs vattenlinjen och även högre upp. Och akterspegeln ser inte så trevlig ut. Tänkte bara om det är nått som fler har.
  8. _mago

    Inredning?

    Hej. Jag börjar att kolla i klubben. Jag håller på att renovera en karlskrona viggen. Och nu ska jag ge mig i kast på innertaket. Några tips på hur man ska göra??
  9. Albin viggen/ karlskrona viggen. Väldigt mycket båt för pengarna! 4 kojer kök toa mm. Det duger utmärkt!
  10. _mago

    Glasfiber mast.

    Hej. Jag funderar på att köpa en karlskrona viggen. Men det som stör mig är att masten är i glasfiber! Är det nån som har erfarenhet om sånna master? Stabilitet, hållbarhet och liknande. MVH: Markus
×
×
  • Skapa nytt...