Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Slabban

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Slabban

  • Placering
    Kadett
  1. Hej! Har du trä eller aluminium mast. Kan nog ordna in bild om du har trä mast/bom. Vilket fäste menardu?
  2. Det kommer att bli många bra sommar kvällar än, förra året var vi ute i början på oktober det var nästan som juli, fast det blev ju mörkt rätt snabbt.
  3. Kommer att gå gör bra att åka skidor efter den. Har själv en ryds 510 gti med 60hk 4-takt och det går mycket bra att åka vattensidor efter den.
  4. undrar om det finns nån som har erfarenhet av att plasta in bottenstockar på facil 26 eller liknande. skulle behöva tips och råd.
  5. Har en 510 gti med 60 hk 4-takt. Tycker motorn är perfekt. c:a 31 knop med två pers,(fast man får ju pressa en stund)
  6. Hej e det någon som kan berätta lite om propellrar? tycker att det verkar lite krånglit det där med stigning och storlek.
  7. Olshammar, mycket bra. Men vet ej nått om platser.
  8. Hej! Min far köpte en RJ85 på 90-talet, från ett försäkrings bolag. Men som gammal Albin Marin byggare han är fick han ordning på båten efter en brand. Ang. Sittbrunnen så e den lågt byggd, det kommer in vatten genom själv länsen när det är c:a 3pers eller mer där. men det är lätt fixat. Men farsan hade ju inombordare göta 10 hk den vägger ju en del.
  9. Tack Roddarn. min brandvägg var fel så jag såg bara symbolerna för svara och citera. men kom på det när du svarade. mvh
  10. olustig fråga men jag fattar ej hur man svarar på ett inlägg
×
×
  • Skapa nytt...