Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

kads

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om kads

  • Placering
    Fänrik
  1. Vad jag hört så är det samma motor. I USA så säljer det ena märket mest på västkusten och det andra på ostkusten. Och visst är det ena märket bättre...
  2. kads

    Kylklampar

    Har en fundering gällande kyla mjölken under sommaren... När man är ute och campar (tältar) så kan man byta mot betalning kylklampar i butikerna. Gäller detta även båthamnar och gästhamnar?
  3. Utseendet spelar inte så stor roll då den täcks av dynor. Styrka och (låg) vikt är det intressanta.
  4. Visst är det fantastiskt! Tog båten 1 distans från land, hoppade i och badade 17,5 grader, kanon! Satte sig i båten för att torka och fika, ett stim flygande fiskar susar förbi och strax därefter simmar en säl nästan mitt i farleden........ Synd att båtsäsongen snart....
  5. Finns det plyfa som tål fuktighet eller måste man behandla med något?
  6. kads

    \"Marint\" trä

    Jag tänker byta ut en vikbar träskiva för ett soldäck. Den befintliga är ca 20-25 mm tjock och tung!!! Därför undrar jag, finns det något bra matriel som är relativt tunt, lätt och starkt?
  7. Jag hade samma sympton på min Mercury, halvdassig stråle. Tipset från servicekillen var att rensa utloppet med ett gem. Gjorde som han sa och plötsligt blev det fullt ös ur röret.......Det kan räcka med saltkristaller (Västkusten) som bildas i utloppet påstod han. (Det är ju inte så högt tryck på kylningen...) /Arne
  8. Ang. vattenskidor skulle jag rekommendera skidor i ca 1500:- klassen MED dubbla fotsteg på den ena skidan. När du har lärt dej att behärska att åka på en skida kan man titta efter nya utmaningar och inriktningar :-)
  9. Är det någon som fått makrill i Göteborgsområdet (skärgården) eller måste man ge sig långt ut? :roll:
  10. Jag litade på ditt inlägg Roddarn och har snackat med några andra ang. kapell. Samtliga har varit positiva, nu även jag! Jag har skaffat ett kapell och det fungerar alldeles utmärkt.
  11. Varför inte en bowrider Ryds 515GTX, öppen framför vindrutan, vindskyddat bakom. Komplettera med ett kapell så blir säsongen längre. Mycket nöjd med min 515GTX, bra utrymmen samt lagom till dagsutflykter, vattenskidor etc. Val av båt beror MYCKET på hur den är tänkt att användas. Lycka till med båtvalet! :-)
  12. kads

    4 takt eller 2takt

    Prisskillnaden gör sitt till i valet tycker jag. När jag köpte var skillnaden 28000:- mellan 75hk 2 resp. 4-takt. Svårt att tjäna in bränslebesparningen. :-)
  13. Kolla på Blocket, där fanns (igår) det en plats i Hinsholmskilen på 9x3 m
  14. Visst har givaren kontakt med vattnet.
  15. Har en 515GTX med 75:a 2-takt, fungerar gött när man skall åka vattenskidor när man snabbt vill upp på laggarna. Toppfart med 2 personer är 35-36 knop (GPS), knopmätaren i båten visade 39 knop .
×
×
  • Skapa nytt...