Gå till innehåll
tisdag 30 april 2024

fischer

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    48
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om fischer

  • Placering
    Fänrik
  1. Några till: www.nautischkwartier.nl http://www.nauticsworld.com/ http://www.devalk.nl Har ungefär samma problem som dig. Det är skit svårt att hitta en rätt och bra båt för ett bra pris. Men det är en sak jag är säker på att det blir inget köp i Sverige. Det börjar bli lite bråttom . Fischer. Senast ändrad av fischer | 07 mars 2007 | 01:54 Senast ändrad av fischer | 07 mars 2007 | 01:54
  2. Dehler 36SQ -från 1690000 mars 2006. Inte direkt billiga, det blir nästan 2M för en OK uttrustad båt. Dehler 36 eller 37 Cruising är ganska attraktiva, det finns några för under 1M på om man kan tänka sig köpa i Europa. Fischer. Senast ändrad av fischer | 04 mars 2007 | 13:28
  3. Fattar inte riktigt vad det är som ska få kosta på en sådan träff? Det kostade mig ingenting att umgås med folk på fendernträffen....? Fischer.
  4. Kan du Googla oxå? Alla bilder finns här: www.volvooceanrace.org Eller här www.ericssonracingteam.com Fischer.
  5. Skulle snarare vara konstigt om den satt kvar...... Fischer.
  6. Använd inte plastic pading, den suger åt sig vatten. Plasta med epoxi eller polyester gelcoat om du är snål, men inte plastic pading, tänk bara på att du kan inte lägga gelcoat på polyester- den flagnar av. Du skriver inte var ska du plasta , i ruffen eller under/över vattenlinjen............ Men epoxi är bäst i vilket fall som helst. Fischer.
  7. Hello, Fischer här. Jag har Lazy bag (Lazy jacks bomkapell, mycket vanligare på medelhavet än här i norden) på min Beason 31, funkar hur bra som helst, varmt rekimenderar. Lite om trassel i lazyjacks: när man hissar storen, då brukar man gå mot vinden (det vanligaste och enklaste, ingen hissar storen på läns, eller!) då har man inga trassel alls. Har lite tips och bilder här: Klicka här .Lycka till. (Hello Lasse, lite upptagen med båten nu, hade inte tid å kolla mailet och allt .) Helsar alla. Max Fischer.
  8. Söker ni en tervlig semester på någons segelbåt ? Tänker ni segla som PAYING CREW ? Hur mycket är ni beredda att betala? Har 2-3 lediga platser till Shetland islands i sommar...... Fischer.
  9. Instämmer, bra sagt Vicke. Fischer.
  10. Det är absolut sant att det går att ladda ner det. Ganska lätt att hitta t.o.m...... Men ni vet kanske att det är absolut ILLEGALT att göra det. Om vilken tull som helst vill se vad har du i laptopen, så åker man dit..... Och man för f... ska inte tipsa här var kan man hitta det :-/ Så skippa det. Fischer. :-/
  11. Hej, Min funkar perfekt, efter jag har kalibrerat lite (skruvat lite på et motstond) nästan 1 år sen. Den sitter fast året runt i båten, redan 5-7 år tror jag, inuti ser ut som ny, inga problem. Kan rekomendera!! Fischer.
  12. Vad? Vi har missat de. En bra anledning att komma till mässan en gång till då!! Vi hann inte så mycket på 7 timmar :-? , men vi köpte en kikare tiill slut i alla fall :shock: :-tackar Helsar M,O Fischer 8-)
  13. Jo, med tanke på Dromaras storlek , det skulle funka säkert jätte bra (såg henne några dagar sen ) :-) .Cheers8-) Fischer. Som ska till mässan imorgon..... :-D
  14. Hello Lasse! (Sorry lite off topic ) Som sagt är det inte penrty på vår Beason (ähh... :cry: ) Det var en Najad 380, men jag tror inte att det blir vår nästa båt i alla fall. Siktar mer mot en begagnad Open 40 eller liknande med blygsamt pentry jämfört med Najaden 8-) ,men våran trotjänare ska vara med oss i minst 5 år till tror jag :-D . (vad hände med F-träffen? vi var på heaven23 runt 18.00 den 5:e, det var ingen där!?) Max Fischer.
  15. Ha ha , det var nog snarare pentryt på min nästa båt ;-) Hittade ingen bättre bild, själv har en Beason 31 med lite mindre pentry som du säger. Du drar en slang till överfyllningshål, behövs ingen bakventil. men på moderna båtar syns inga sådana, alt. man kan borra ett, eller koppla högst upp på pentrys avlopps rör/slang. :-tackar Fischer.
×
×
  • Skapa nytt...