Jump to content
Sunday 26 May 2024

Browning

Medlemmar
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Browning

 • Rank
  Kadett

Profile Information

 • Location
  Flen
 • Interests
  Sailing, History, SW Engineering

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om du skrapar färgen till gelcoat, kan du även använda en primer innan att måla med bottenfärg.
 2. 15-20 mm är verkligen tjockt. Jag persönligt skulle använda epoxy med en filler och gjuta det i en form. Väggarna av formen belagda med teflon.
 3. Varför inte använda glasfiberlaminat för det?
 4. Mellan alla viktiga och nödvändiga projekter som jag gör på min hole-in-water-to-fill-with-banknotes vill jag göro något som bara lovar mer komfort - en lamellram under madrassen av en koj. Vilket material tänkar ni jag skulle välja? De flesta grejer på insida är mahagony eller deras plywood, men jag tror det skulle vara over-engiineered?
 5. På vår Vindö har vi en liknad lösning. Man måste se till att ventilerna stannar stängda om de inte används. Normalt är det inget problem om vi har inga främlingar om bord.
 6. Time Left: 10 months and 15 days

  • Säljes
  • New

  Bryggfender "Jumbo", oanvänd, för att hämta i Nyköping eller Oxelösund

  799.99 SEK

  Nyköping - SE

 7. Hej, tack snälla för så många svår! Jag förstår att stempel och underskrift på serviceplakett som jag känner från Tyskland är ingenting här.
 8. Det är dags för våra flyttvästar att servicera, efter några år i tjänsten. Var kan man lämna/skicka automatiska flytvästar för service? Optimalt, område Nyköping.
 9. Gelcoats för reparation arbete skulle man inte använda under 15 Celsius, enligt vänliga producenter. Men vi bor i Sverige. Finns det någon tillsats som skulle sänka den lägsta arbetstemperaturen att handla för normala mäniskor?
 10. Hos min Vindö, pulpit brytade ut på en sida. Originelt, den bultades genom däcket med bara en bult. Denna bult är ihålig för att släppa igenom kabeln till nav-lampan. Bulten brytade. Så hur kan jag reparera den här fastningen? Jag tankar inte att ersätta pulpiten. Jag tror, jag ska borra hål på foten på båda sidor av stöden (och genom däcken) och stöda konstruktionen med en stålplatt underifrån. En fråga är, vad jag skulle göra med rester av gammal bulten? Om det fungerar bra ska jag upprepa processen på andra sida av båten nästa år. Vad tankar ni?
 11. Tack. Jag hörde om Jakob. Jag behöver göra mitt arbete själv och för det behöver jag material.
 12. Hej, jag bor i Flens omrade. Min båt står i Nyköping i en vinterförväring och ligger i Oxelösund på sommaren. Jag behöver lite material för reparaturer och arbeter på båten. Marin plywood för olika projekter, och även stålplåtor A4 för att fodra beslagen.
 13. Hej, detta är mitt första inlägg och så här skulle jag vilja presentera mig själv. Mitt namn är Mikolaj och jag flyttade till Sverige från Tyskland med min segelbåt två år sedan. Ha tålamod med mina svenska kunskaper. Jag bor i ett litet hus i Sörmland. Jag är säker på att jag kommer att ha många dumma frågor till er. Jag börjar idag med en fråga om var man kan köpa båtbyggnadsmaterial som marine trä?
×
×
 • Create New...