Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Mrmeatball

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Mrmeatball

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag vet men med lite flyt hinner någon se detta innan admin tar bort tråden.
  2. Jag vet om den men det finns knappt några båtar där & det är så galet mycket reklam att man knappt kan hitta på denna sidan..
  3. ... Annonsering sker i Köp & Sälj.....
  4. Hej! Ska köpa min första båt här nu i sommar & funderar på 2 saker... 1. Jag kan med min bil dra 1350kg totales inklusive kärra. En kollega till mig sa att om man sätter på LGF skylt bakpå så får man dra hur tungt som helst, stämmer detta? 2. Orkar min bil (Volvo XC60 fyrhjulsdrift manuell) att lägga i och ta upp en båt på cirka 1800kg + trailern? Rampen är inte jättebrant.
  5. Hej! Jag tänkte jag skulle köpa min första båt & skulle behöva lite hjälp med val... Det jag främst ska ha båten till är att bara åka ut för att sola, bada & eventuellt köra 1 övernattning. Det blir jag, sambon & våra tre små barn (2, 5 & 7). Först kikade jag på t.e.x en Flipper 640, den är praktiskt & bra familjebåt (tror jag), men ack så ful! Jag är fortfarande inte inne i "måste vara cool" stadiet, precis likadan med motorcykeln men det växer man väl i från tillslut.... Det jag börjat kika på nu är specifikt en Wellcraft scarab excel 21 - 90 med mercruiser 350 v8, edelbrock förgasare. Jag förstår att en sådan är ofantligt törstig, cirkus 2 liter / distans? Kommer inte köra långa sträckor utan enbart mys-glida runt i krokarna, lägga till för att sola / bada / lyssna på musik & bara va. OM jag skulle köpt en sådan, hur ser det då ut med service, underhåll osv, är det snordyrt jämfört med en vanlig t.ex. 150hk 4-takts motor? Annat som kan krångla eller som man bör tänka på? Tror inte jag kommer få igenom köpet på Scaraben så har ni andra förslag tar jag gärna emot dom, 100-150k budget. Mvh Vilsen själ!!
×
×
  • Skapa nytt...