Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

svant

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om svant

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för tips! Som ni säger 7 meter båt kanske inte är tillräckligt för att bo i. Kanske borde komma på lite större modeller? Tänkte mig kanske en Sea Ray eller amerikanskt stuk. Kanske inte är så bra men det är schysst design.
  2. Pris max 200 000 Bo i den under en sommar så ja typ ett halvår
  3. Tjena! Försöker hitta en båt som man skulle kunna bo i en längre stund. Har för nuvarande en flipper 450 ht men vill byta till större. Båten ska gärna kunna dra upp folk på vattenskidor/wakeboard. Ha kök och eluttag och sånt. Samtidigt som den är ganska liten. Kanske max 6-7 meter lång så att en bil kan dra upp den. Har ni några tips?
  4. Ja det ser ut som att det rinner från propellern och det ser torrt ut runt dräneringspluggarna. Yes jag bytte tätningsring med. Ja det är en Johnson 70 hk 2 takt!
  5. Hej! Jag bytte växxelhusolja i höstas och såg till att det skulle vara så lite vatten som möjligt kvar. Hade i ny olja och låtit det stå under vintern. Den har stått i kallgaraget och nu när jag tog fram båten till våren så har det börjat läcka olja från propellern. Det har aldrig läkt där ifrån förut. Vad borde man göra? Är det ett enkelt jobb man kan fixa själv eller borde man lämna in det. Vad tror ni detta beror på, har det varit vatten kvar som fryst sönder något?
  6. Tack alla för svar! Nu har jag beställt riktiga grejer!
  7. Hej! Köpte en o-ring för att byta ut den gammla när jag byter olja i växelhuset. Såg att den är lite stor. Borde jag köpa en ny orginaldel någonstans? Var gör man det bäst? Det är en 70 hk Johnson 2-takts från 90-talet. Eller ska man hoppas att det håller? Klippa den lite? Eller är det en jävligt dum ide?
×
×
  • Skapa nytt...