Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

6012152747

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om 6012152747

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Vi kryssade i kraftig motvind med srorseglet och motor. Efter en timme visade sig att motorn var överhettad vi klarade oss hem men frågan är om lutningen gjorde att motorn inte kyldes eller att något gick sönder? Ska köra motorn imorgon men om någon vet?
  2. Imorgon kommer säljaren och ska gå igenom motorn behöver inte vara pump byte. Men mycket värt att lära sig motorn så man vet vad man pratar om. Så over and out i det här ämnet.
  3. mekanisk hm.. vet inte, det diskuterades inte.
  4. när man söker på nätet finns ingen pump med det priset dock
  5. Det är volvo penta MD 6 A, inte bevandrad i motorer men ifrågasätter priset på pumpen.
  6. vår segelbåt som har en inombordare Volvo Penta, läcker glykol, har pratat med en båtfirma som utför service och de säger att det troligen är cirkulationspumpen som måste bytas. skulle kosta 8000 för pumpen och 4000 för jobbet. har tittat på pumpar på nätet och hittar ingen för 8000. Är det ett rimligt pris?
  7. Skulle behöva byta ut lucka fönstret på vår Vinga 29, den är så repig och sprucken ger inget ljus alls. Är det något man klarar av själv och var inhandlar man en ny? någon som vet?
  8. Det var under motorn jag får ta det här som du har sagt men motor teknikern så får jag se vad han säger. Tack för tips.
  9. När vi kör för motor så är det näst omöjligt att vara i ruffen på grund av lukten kan det vara avgaser som läcker in?
  10. Tack för alla svar, har tagit till mig.
  11. köpt en äldre Vinga 29 ny termostat. När vi körde den för motor (Volvo penta) så hade det läckt vätska. Motor teknikern kunde inte hitta något läckage. Kunde vara glykol som hade fyllts på för mycket och när motorn blev varm spottade den ut överflöd. Ser glykol ut så här? Olja ovanpå.
  12. 6012152747

    Ny bräda

    en bräda i ruffen har blivit vattenskadad och skulle behöva bytas ut var skulle man kunna mått beställa en bräda? Är den ens möjligt?
×
×
  • Skapa nytt...