Jump to content
Thursday 01 June 2023

N_brio

Medlemmar
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About N_brio

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. När jag köpte båten blev jag lärd att man ska vrida nyckeln i ett läge sen hålla ner på knappar ett par sek så hör man i klick sen vrida på nyckeln helt för att starta. Knapparna man trycker på är ganska dåliga och jag har beställt nya med färg då den gamla färgen är borta och på kablarna läser jag: Neutral, Diagno, ACT Station. Vilka 2 knappar är det som jag trycker ner? =) Skulle tro att det är Neutral,, ACT Station men kan någon bekräfta detta då jag inte kan hitta det i någon manual eller liknande.
 2. Kossor din taktik fungerade väldigt bra! Tack 😀
 3. Är det någon som har ett bra tips på att byta impeller på en Nimbus epoca med kad44 motor? Är ju så otroligt trångt 😕
 4. kossor fick du tag i någon ny instrumentpanel till båten?
 5. Vilken grovlek mellanslipade du med? Har du några bilder på hur resultatet blev när det sitter i båten?
 6. Vilken grovlek ska man börja med och vilken grovlek är den sista innan lackning? Samt hur många ggr lackar man? Ska det slipas mellan lackningarna och i så fall med vilken grovlek?
 7. Använde du halvmatt eller högblank till inredningen? Samt som listerna kring dörren ner i ruffen och steget som man trampar på slipade du tills du fick fram "nytt" trä eller bara matta ner lite och sen lackade?
 8. vilka produkter har du använt?
 9. Kan någon sga mig vad det är för träslag på bilderna är detta träslag på alla? och hur gör man dom fina som dom en gång var.
 10. Finns det någon Nimbus Epoca ägare här som gjort i ordning träpanelerna längs sidorna och mätartavlorna samt lister runt skjuvdörren? Vad är det för trä? och hur gör man för att få den/det fint igen?
 11. Då borde det ju fungera.
 12. Någon som vet hur hög en Nimbus 26 Epoca är med kapellet uppe? Ska frakta hem en sådan på lastbil men vet inte ifall den går på utan en special byggd lågtrailer.
×
×
 • Create New...