Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

JO59HQ

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om JO59HQ

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag brukar knäcka extra lite på en marina/sjömack i norra Bohuslän under semestertid. På denna ort bor en skön lirare som är ca 45, inga barn ingen fru, särbo med flickvännen. Han köpte förra sommaren en begagnad princess v52 årsmodell 2013, en riktigt fin båt som knappt syns att den är 10 år gammal. Den kostade säkert 12/15 Mill ny, han köpte den för 7.4. Endast 200 gång timmar, dubbla cat c12 715hk maskiner, en riktig stekarbåt helt enkelt men jäkligt fin. killen är rätt känd i området, är uppvuxen där men bor numera i Skåne, startade sin frima när han va 35, håller på med olika installationer av bla larm/fiber övervakning osv. han har setts tidigare år i mindre båtar eller i nån flashig bil, det har vart både Bentley Porsche & Ferrari genom åren. hans firma är ingen miljardaffär dirket, men den går ändå väldigt bra, ca 50-60 miljoner i omsättning och runt 35% vinst, aktieutdelning på ca 1.5-4 miljoner under senaste 3-4 åren. jag frågade honom vad han ska med en sån båt till, han som är typ ensam endast har flickvännen på distans, jo men en sån här är ju mycket coolare än en Ferrari, (vilket jag kan hålla med om) det skänker mycket mer glädje att kunna ta med vänner o släkt osv på turer med den här och bo bekvämt ombord osv. dock skulle han behålla sin powerboat som han köpte för 2 år sen, en fountain 42, för att köra lite poker run och åka på träffar osv. Jag sa till honom i höstas när han gjorde service på fountainen att 2023 blir dyrt med 2 båtar av denna kalibern. Äch i maj kommer en ny aktieutdelning så då gasar vi på igen.. finns alltid nån som lyckats med att bygga upp nånting som ger bra med stålar..
  2. Tjena! Såhär typ exakt 4 år senare! Hehe jag drar igång denna tråd igen, då jag blev nyfiken! Jag är också Targa fan! Drömmen är en 32a eller 37a och då en ny som man får speca själv😉 hur har det gått? Har du kommit närmare att uppfylla drömmen?
  3. Orust! Då känner du Kanske till Brandskär? Kollat på dom också, speciellt nya modellen NG & Open! Riktigt fina!
  4. Tjena motorbåtsälskare! Jag har på senaste tid fastnat ordentligt för hyttbåtar/allvädersbåtar pilothouse båtar, ja allt vad man kan kalla dom! Targa Sargo Nordstar osv. Kommer sen innan från DC & ht världen, men funderar nu på att skaffa nåt mer robust. men jag vill gärna ha era åsikter om vaden ni tycker om nya designen på Nordstar, bilderna visar nya Nordstar 33+ vad tycker ni om dessa? Är det nåt som nån av er skulle vilja ha? Vad tycker ni om designen kontra Targa/Sargo till exempel?
  5. Tjena motorbåtsälskare! Jag har på senaste tid fastnat ordentligt för hyttbåtar/allvädersbåtar pilothouse båtar, ja allt vad man kan kalla dom! Targa Sargo Nordstar osv. Kommer sen innan från DC & ht världen, men funderar nu på att skaffa nåt mer robust. men jag vill gärna ha era åsikter om vad ni tycker om nya designen på Nordstar, bilderna visar nya Nordstar 33+ och 42+ vad tycker ni om dessa? Är det nåt som nån av er skulle vilja ha? Vad tycker ni om designen kontra Targa/Sargo till exempel? 7E26927C-1590-4320-A5DF-E569729D0647.webp
×
×
  • Skapa nytt...