Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

petermbi

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om petermbi

  • Placering
    Kadett

Profile Information

  • Plats
    Ystad

Mina båtar

  • Båtens namn
    Happy
  1. Ja jag vet suck skulle säg jä___a id__t som haft denna båt klant skalle. Men nu har jag trevligt hemmapul lite då och då. Tur man är utbildad i träslöjd etc.👍 Så man kan fixa det mesta. Är dock dålig på motorer till båtar så därför frågar jag hellre än gör fel. Andra pillar med amerikanare jag blev förtjust i båtar. Men visste ni om det jag frågade om drevet. Om det var det som du skrev först. Samt om ni visste vilken båt model det är?? 😀👍. än än gång stort tack för hjälpen.
  2. Jag håller på att renovera båten är bra på mycket men inte båt motorer. 😀 jag måste kolla om det är någon som vet vad det är för båt jag renoverar. Sea ray, Ockelbo eller någon annan model. Jag köpte den för 5 tusen så jag tänkte att det är värt att lägga lite på den. Motorn går bra.
  3. Dock inte jag som lagt det nya avgasröret utan på. Var så när jag fick båten. Med facit i hand kan man nu avgöra vilken motor jag skall ha till drevet? Jag kollade och det stämde att det var 4 stift. När jag såg på den nya på ebay så fanns det bara 2 kontakter till den motorn och inte fyra.
  4. Jag såg på bilderna att den liknar den jag har. Nu gäller det att hitta en motor till den. jag är jätte tacksam för att du tog dig tid att svara mig. / Tack nu har jag tittat efter. Avgasröret går under drevet normalt men nu är det ombyggt till att ligga utanför se bild
  5. Jag såg på bilderna att den liknar den jag har. Nu gäller det att hitta en motor till den. jag är jätte tacksam för att du tog dig tid att svara mig. / Tack
  6. Stort tack. Jag ny på detta. Vad menar du med växelföraren? Är det den som väljer vilket håll drevet skall upp eller ner. Eller har den inget med att lyfta drevet upp eller ner att göra. Avgas röret på motorn sitter bak till vänster. vad jag förstår så skall man ha ett relä som gör att motorn kan växla håll stämmer detta?
  7. hej jag undrar om vilken motor jag skall köpa till mitt drev för att kunna höja och sänka drevet? jag har titta på drevet och där sitter ingen betäkning (modell nummer ) någonstans. motorn är rak sexa volvo. jag har tagit dessa foton om det kan hjälpa.
×
×
  • Skapa nytt...