Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

Lennartlilian

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Lennartlilian

  1. hej , jag har en motorbåt som är 740 cm lång och 280 cm bred. 200HP motor. Ang. Zipwake , hur kan man tänka sig att det påverkar om att montera trimplanen brett isär alternativt närmare mitten ? I mitt fall är det enklare och logist att monterna närmare mitten
  2. Är det någon som kan ge feedback på Zipwake. Vilka är det bästa argumentet för att montera dessa trimplan.
  3. Någon som har erfarenhet av Hempel hard Racing Copper bottenfärg. Rekommenderas målas en extra gång i säsong ??
  4. Jag skall transportera en 8 mtrs motorbåt från Varberg till Rostock i Tyskland. Är det någon som har ett tips om lämplig fraktare.
  5. Det är helt klart vid motorn som du säger troligen i ett samband med generatorn . laddlampan lyser när man kör bogproppen . kan jag avhjälpa så att ljudet försvinner och åtgärda grundproblemet vi senare service ?
  6. Hej . När jag kör bogproppen så hörs det som en rem vid motorn som tjuter. någon som vet vad det kan vara och hur man kan åtgärda Båten aquador 25 c med D4 260 hp.
  7. Så är det nog tyvärr här också . tack för svar .
  8. Tusen tack för snabbt svar men har troligen ännu en utmaning. Det har förut funnits en Bennett TP indikator som jag skall byta till Mente Marin. Enl. Monteringsfilmen kan alla byta på ett par minuter men det visar sig att jag inte får automatiken att hitta trimplanen på rätt sig. Får väl hoppas på mer tips eller rent av vända mig till båtverkstan. 🚤
  9. Har Bennett trimplan på min båt. Har nu köpt Mente Marin automatik och vid inkoppling anvisas olika inkopplingsinstruktion för elektriska alternativt hydraliska trimplan. Hittar tyvärr ingen information i båtens historik osv. men är det någon som möjligen har tips hur jag identifierar vilken modell jag har. båten är från 2007 Aquador 25C.
  10. Finns det ett sätt för en lekman att renovera en durkplaywood som är lite fläckig och småsliten.
  11. Jag har Bennett trimplan med lysdiodindikator på instrumentbrädan som inte ändar sig utan enbart står i högsta läget. Någon som vet eller kan tänka sig vad orsaken kan va ?
  12. Är det någon som hört något om båtförsäljning o prisutveckling inför 2022. Tror man att priser kommer att gå ner eller ligga stabilt ?
  13. Tänker köpa en Aquador 25 C . Är det någon som har erfarenhet av denna båt ?Tänker använda den för småturer o inte så mycket för övernattning. Tacksam för alla kommentarer. Lennart
  14. Är det någon som vet något om Båtgiganten båtförmedlare .
  15. Tack för kommentarerna . Jag har inte kollat båten ännu men tänker göra det i kommande vecka . Då kan de va bra o veta lite mer om det viktigaste och det som normalt ställer till problem . Ha det bra Lennart
  16. Stort tack för svaren . Det pratas en del om turbon och dess begränsning , någon som har en uppfattning om pris på ny / renovering ? Jag förstår att dessa lite äldre motorer kräver sin omvårdnad men om de sköts så är de driftsäkra och helt ok . Det känns som en motor från 2003 och gått 4-500 timmar och skötts på ett bra sätt inte borde vara helt fel att köpa ?
  17. Tack för ditt svar . Du har säker helt rätt . Lite sunt förnuft och kanske lite intresse så klarar man sig bra .
  18. Lennartlilian

    KAD43P

    Hur är dessa motorer ..vanliga fel o brister ? Driftsäker eller dåligt rykte ?
  19. Lennartlilian

    KAD43P

    Är det någon som kan ge mig råd om moto KAD 43 P . Är rätt så värdelös på att meka med motorer om kommer troligen att lämna service o reparationer till Verkstad . Är en KAD443P normalt en bra motor. vilka fallgropar finns osv och vad skall man ha koll på ? Tacksam för svar o kommentarer.
×
×
  • Skapa nytt...