Jump to content
Sunday 04 December 2022

Lennartlilian

Medlemmar
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Lennartlilian

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag skall transportera en 8 mtrs motorbåt från Varberg till Rostock i Tyskland. Är det någon som har ett tips om lämplig fraktare.
 2. Ok , Tack för era kommentarer.
 3. Det är helt klart vid motorn som du säger troligen i ett samband med generatorn . laddlampan lyser när man kör bogproppen . kan jag avhjälpa så att ljudet försvinner och åtgärda grundproblemet vi senare service ?
 4. Hej . När jag kör bogproppen så hörs det som en rem vid motorn som tjuter. någon som vet vad det kan vara och hur man kan åtgärda Båten aquador 25 c med D4 260 hp.
 5. Så är det nog tyvärr här också . tack för svar .
 6. Tusen tack för snabbt svar men har troligen ännu en utmaning. Det har förut funnits en Bennett TP indikator som jag skall byta till Mente Marin. Enl. Monteringsfilmen kan alla byta på ett par minuter men det visar sig att jag inte får automatiken att hitta trimplanen på rätt sig. Får väl hoppas på mer tips eller rent av vända mig till båtverkstan. 🚤
 7. Har Bennett trimplan på min båt. Har nu köpt Mente Marin automatik och vid inkoppling anvisas olika inkopplingsinstruktion för elektriska alternativt hydraliska trimplan. Hittar tyvärr ingen information i båtens historik osv. men är det någon som möjligen har tips hur jag identifierar vilken modell jag har. båten är från 2007 Aquador 25C.
 8. Finns det ett sätt för en lekman att renovera en durkplaywood som är lite fläckig och småsliten.
 9. Jag har Bennett trimplan med lysdiodindikator på instrumentbrädan som inte ändar sig utan enbart står i högsta läget. Någon som vet eller kan tänka sig vad orsaken kan va ?
 10. Är det någon som hört något om båtförsäljning o prisutveckling inför 2022. Tror man att priser kommer att gå ner eller ligga stabilt ?
 11. Tänker köpa en Aquador 25 C . Är det någon som har erfarenhet av denna båt ?Tänker använda den för småturer o inte så mycket för övernattning. Tacksam för alla kommentarer. Lennart
 12. Är det någon som vet något om Båtgiganten båtförmedlare .
 13. Tack för kommentarerna . Jag har inte kollat båten ännu men tänker göra det i kommande vecka . Då kan de va bra o veta lite mer om det viktigaste och det som normalt ställer till problem . Ha det bra Lennart
 14. Stort tack för svaren . Det pratas en del om turbon och dess begränsning , någon som har en uppfattning om pris på ny / renovering ? Jag förstår att dessa lite äldre motorer kräver sin omvårdnad men om de sköts så är de driftsäkra och helt ok . Det känns som en motor från 2003 och gått 4-500 timmar och skötts på ett bra sätt inte borde vara helt fel att köpa ?
 15. Tack för ditt svar . Du har säker helt rätt . Lite sunt förnuft och kanske lite intresse så klarar man sig bra .
×
×
 • Create New...