Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

autopilot

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om autopilot

  • Placering
    Landkrabba
  1. Jag använde en hårfön. Kanterna sitter hårdast och kan vara lite spröda, men när man väl fått tag i en bit var det hyfsat lätt att dra loss långsamt samtidigt som man värmer. Jag torkade av ytan med isopropanol efteråt. (Det blev inga dubbla ränder för min del, men däremot en upptill och en nertill. Gick mycket lättare än jag trott att montera och jag klarade det ensam. Använde mig av tipset att tejpa en stödlinje först. Använde inte såpvatten. )
  2. Tack för bra tips! 1 mm marginal låter ju smart för att inte riskera att få stripen på tejpen. Har tänkt att köpa stripe från Dekaltrim, men kan inte se att de säljer några dubbla varianter.
  3. Hej, Ska byta stripes på båten (ca 10 m) och funderar på att tejpa dubbla linjer. Är det någon som har erfarenhet av att göra det själv? Är orolig att det är svårt att hålla mellanrummet tillräckligt rakt så att det ser dåligt ut.
  4. Är det någon som har testat six10 för att reparera ett delaminerat däck? Det vekar smidigt att slippa blanda epoxyn som kan kladda på däcket och en fogspruta bör ju kunna få upp ett bra tryck. Men det står att six10 är förtjockad och jag är lite orolig att det är svårt att få den att flyta ut trots fogsprutan. Och en följdfråga; hur skyddar man däcket bäst mot spill och kladd? (Framför allt ett räfflat däck)
×
×
  • Skapa nytt...