Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

Tphm

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Tphm

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej, får ingen gnista på min Tohatsu 20 hk (MFS20EPTS) från 2015. Misstänker att nödstoppet är kortslutet men vet inte var i så fall. Plockade isär gasreglaget och testade nödstoppbrytaren, vilken funkar som den ska. Dock när jag mäter i kablarna som brytarens kablar går in i, en brun och en svart, så får jag kontakt (multimetern piper), även när stoppbrytaren är helt bortkopplad. Det ska väl inte vara någon kontakt mellan dem??? Har kollat säkringarna som är okej, vet inte var problemet skulle kunna sitta. Några tips till en amatör på el?
  2. Jo, men jag tror inte det stoppar någon. Det blir bara lite mer svåråtkomligt och bultarna hamnar under vatten. Då börjar det dessutom växa massa på propellern och huset vilket jag gärna slipper. Det var i Landskrona. Jag kollade med dem och tydligen ska det finnas motsvarande till Mercury men det fanns inte i lager. Min uppfattning är att Yamaha och fram för allt Honda är mest stöldbegärligt men tycker ändå det är konstigt att marknaden för växelhuslås inte är större.
  3. Nu har de varit i farten i min hemmahamn och snott växelhus från båtar i vattnet. Min fick sitta kvar denna gången men det känns bara som en tidsfråga innan de snor den också. Jag försöker hitta ett lås till växelhuset men det verkar vara begränsad tillgång till just Mercury. Är det någon som vet var man kan hitta ett passande växelhuslås till en Mercury 50 hk EFI från 2011?
×
×
  • Skapa nytt...