Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

decahb

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om decahb

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Det är ju lite det som är bekymret, åtkomsten/tillgängligheten är väldigt begränsad. Hittar inte plinten där minus är kopplad. Frågan är om man kan koppla på minus på en mer tillgänglig installation såsom etc 12v/cigarettuttaget ?
  2. Hej Behöver lite tips på vart jag kan ta elen till min plotter som jag skall montera. Har en utterns S51. Verkar ju onödigt att dra kablar till batteriet, det jag funderar på är att vara lat och ta ifrån 12v uttaget Funkar det och splitta den kabeln alltså från 12v , eller kan jag ta från "centralen" med säkringar, Se bifogade bilder.' Tacksam för lite tips...
  3. Oklart om det är rätt forum, men jag testar,,, Skall montera en ekolodsgivare i akterspegeln på min styrpulpetare,. Vill fästa upp kabeln snyggt och prydligt längs akterspegeln. Har sökt efter metoder alternativt några sorts "clips", men utan ngn sorts framgång... Hur har ni fäst Er kabel, och med vad ?
  4. Nedan repor på uttern S51 från 2015, går det att göra ngt åt dem ? Polera räcker ej nog ? Kan man få bort dem ? Finns tyvärr flera likande repor Ser alla färgade skrov ut så efter ngt år ? tips, tankar och idéer mottages tacksamt
  5. Tack för alla svar. Lutar åt en Simrad Go7 med tillhörande ekolodsgivare. Ser eg inte några större problem med att installera. Det som kan vara lite tjurigt är nog som sagts ovan är själva strömförsörjningen, specillt koppla till båtens "tändning". Men det löser sig nog, man har ju skruvat med bilstereos som ung..... En annan sak. Navionics karta eller C-Map max kartor ?
  6. Vad är den ungefärliga kostnaden för att eftermontera en GPS, alltså om man lämnar in den. ?
  7. decahb

    Uttern s51

    Halloj. Spekulant på en uttern s51 2017, 100hk. Superfin etc, men liiite orolog över att den är ngr "kort". Oftast 4 vuxna, ibland kanske 6 ( om det är en fin sommardag dvs). Funkar den för dagsutflykter fina dagar längs med sydkusten på säg 20 distans enkel ? Andra tankar kring ovan båt ?
×
×
  • Skapa nytt...