Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Micklar80

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Micklar80

  • Placering
    Landkrabba
  1. Teflonpackningen är delad från fabrik för att kunna sättas på och bytas. Packningarna på bottendelen i bilden är inget problem att byta. Vårt problem är att vi inte lyckas lista ut hur vi ska komma åt att gänga av bottendelen. I normalfallet så lossar man på en bottenskruv och tar sedan ur fjädrar och kulor för att kunna lägga i borrar som mothåll, och sedan gängar man av bottendelen. Bottendelen måste gängas av för att vi ska få bort själva locket till cylindern som sitter på kolven mellan bottendelen och T-stycket som fäster kolven i motorn. I locket finns det en o-ring och en skrapring som måste bytas. /Micke
  2. Vi måste byta packningarna som läcker. Då måste vi ha bort locket som sitter på kolven mellan bottendelen och motorfästet. Vi vet att bottendelen ska gängas av.
  3. Hej, Jag hjälper en vän att renovera hans powertrim på en Yamaha 80 hk från 80-talet. Powertrimet heter 6H1. Jag har gjort detta tidigare på min egen 90 hk, men nu har vi fått problem då bottendelen på tiltkolven inte ser ut som den gjorde på min. På min egen var det en skruv som man tog bort och sedan kunde gänga av hela bottendelen. Den här har en slät bricka där som vi inte förstår vi ska få bort. Är det någon som vet? Vi har tittat på sprängskisser på nätet men kan inte se på dom hur det ska vara.
×
×
  • Skapa nytt...