Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Windy27cc

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om Windy27cc

  • Placering
    Landkrabba
  1. Ja precis! Lyckades inte att ”citera” dig i mitt första inlägg. Tack för en utförlig beskrivning! Tank och lock beställd och skall hämtas i veckan. Blir förhoppningsvis lite grejande i helgen.
  2. Lyfter tråden! Har beställt en diablotank samt anslutningslock. Är lite nyfiken på hur du har gjort med tömningen? Går utloppet med en slang ned i tanken, eller hur så att säga sugs skiten upp?
  3. Hej Håller på med invändig renovering av min båt. Kök och alla snickerier skall snyggas till efter 40 år utan underhåll. Samtliga massiva lister etc går fint att slipa bort den gamla spröda lacken och lacka igen, blir som nytt! Fråga gällande plywood som endast har ett tunt skikt med teak, måste det bli trärent för att få ett bra resultat med ny lack, eller går det att matta ner försiktigt och lacka över? Stryker 3 lager med en ”satin” lack från interational som är halvblank. Första lagren späs ut och sista i koncentrat. Resultat på det massiva har som sagt blivit super.
  4. Hej. Plockade ur ett ankarspel ur en båt som ligger för skrot. har testat den enkla vägen och kopplat på batteri men igen reaktion. Någon vänlig själ som kan hjälpa mig hur jag först och främst testar om motorn lever över huvud taget. När kåporna är demonterade ser det ut så här
×
×
  • Skapa nytt...