Jump to content
Wednesday 19 June 2024

PerDC21

Medlemmar
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PerDC21

 • Rank
  Landkrabba
 1. Hej, Ska byta ut gamla trimplan (tror de är TX) på en Nimbus 21DC till ett par nya från Lenco. De gamla trimplanen har en monteringsplatta i rostfritt mellan själva trimplanet och skrovet, något som inte finns med i de nya. Funderar nu på om man ska montera utan monteringsplatta eller försöka återanvända den gamla genom att försöka borra nya hål enligt den nya hålbilen. Någon som vet om monteringsplattor behövs eller är bra att ha? Mvh Per
 2. Har en plastruta redan, men han som satte i den struntade i infästningarna och "limmade" bara fast den med tätningsmassa. Detta började släppa efter ett tag och nu är det en stor glipa i överkant. Tyvärr gick en av skruvarna av när jag tog i lite för mycket. Får leta efter några liknande.
 3. Snyggt! Funderar på att göra samma sak men undrar hur jag ska hantera infästningarna i nederkant och överkant av rutan, de som behöver borrade hål. Mina sitter väldigt hårt och har endast två hål i sig, så jag vet inte hur jag kan dra runt dem. Hur fick du loss dina? Går det att köpa nya? Undrar även om det går att få tag på en ny gummilist runt rutan?
×
×
 • Create New...