Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Elfika

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Elfika

  • Placering
    Kadett

Mina båtar

  • Båtens namn
    Yamarin 575 Big Game

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Vad var det för problem med bränslepumpen och går det att kolla upp?
  2. Tack för förtydligandet! Vilka inombordare från 2010-framåt ser du som pålitliga och med bra förbränning?
  3. Hej, har erfarenhet av utombordare men tittar nu inför köp av båt på de med inombordare också. Vet ni om det finns några kända/återkommande fel med motor enl rubrik ovan? Vad är era erfarenheter av Volvo Penta GXi V6:a bensin generellt?
  4. Tack! Ja, jag har återtagit kontakt med verkstaden och väntar på svar från dem. De har fångat upp och satte en större plugg men tydligen inte fått er tätt, tyvärr. Undrar om det går att rätta till?
  5. Får ha det som förslag till verkstaden om de inte har något annat att erbjuda för att lösa detta…känns så sjukt onödigt…
  6. Tack! Det är troligen så verkstaden gjort men inte lyckats få det tätt, tyvärr. Väntar på återkoppling från dem vad de har för förslag nu…
  7. Trodde det var två olika ”grupper” med olika folk som hängde i dem 😊
  8. Epoxilim? Har du erfarenhet av det? Har nån annan gjort det? Eller tätat till permanent på annat sätt?
  9. Tack för era kommentarer. Ja, det är den nya pluggen som läcker. Har kontakt verkstaden, vi får se vad de säger… är orolig att de inte får det tätt. Finns det något sätt att täta till permanent?
  10. Hej, har nu haft båten på verkstaden och de har gängat upp och satte i ny större plugg, oljan rinner dock…kan de göra något mer tycker ni? Känns att de borrat upp så stort att det inte finns några alternativ? Bara byta oljetråg?
  11. Hej, har nu haft båten på verkstaden och de har gängat upp och satte i ny större plugg, oljan rinner dock…kan de göra något mer tycker ni? Känns att de borrat upp så stort att det inte finns några alternativ? Bara byta oljetråg?
  12. Tack för svaret! Har du kanske tips på hur jag kan täppa till oljedräneringsröret i en fyrtakt utombordare Yamaha? Jag har förstört gängan och undrar om en helicoil kan hålla tätt?
×
×
  • Skapa nytt...