Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

maboerik

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om maboerik

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Helt klart så får man det man betalar för. Jag ska även kolla upp det! Tack.
  2. Mycket tack! Det ska jag göra under dagen och kolla med dom så får vi se hur det går.
  3. Det sitter lappar på insidan kapellet, står det där vad det är för mallnummer där?
  4. Båten finns i Luleå! Jag läste att en del kapellmästare har färdiga mallar och sen har jag kvar orginal kapellet till den om de går att använda som mall!
  5. Hej! Jag går i funderingar på att beställa ett nytt kapell till min flipper 700 och undrar om det finns några rekommendationer på kapellmakare som håller god kvalitet på jobb och humana priser. Det verkar vara en djungel och söker man lite så hittar man kapellmakare som håller låga priser, men det vore kul med info om bra och dåliga kapellmakare man ska passa sej för.
  6. Jag ska lämna in mitt kapell till en proffstvätt av kapellet för min båt och önskar info om vårt man kan skicka det med ett bra resultat och ett bra pris .
  7. Hej alla!Jag har ett problem med min aq151c 1988 som sitter i en flippar 700 från 1988, Maskinen har fungerat superbra fram till nu för att helt plötsligt börja med att inte villa gå på tv men startar upp ibland för att sedan stanna igen, man får nöta på starten ganska länge för att ibland starta till liv en kort sekund. Detta är gjort Bytt tändstift, tändkablar, brytare, tändspole. Bränslefilter, matarpump, Kollat tändning och kamrem Allt ser bra ut. Vad kan de vara för fel blir snart tokig, om kyllimpan är sönder kan man få dessa symtom då? eller vad kan orsaka detta. Ja kanske måste byta till brytarlös system och byta förgasare till weber, byta limpa eller så en ny motor kanske skulle vara bra, ha,ha,ha. Väldigt tacksam för all hjälp ja kan få.
×
×
  • Skapa nytt...