Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Seapilot1

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om Seapilot1

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Som sagt din gamla köpta app ligger kvar hos Apple och går att ladda ner och köra på de enheter som stödjs, där finns dina gamla kort kvar. Seapilot appen som ligger uppe nu är en ny produkt som släppts och där krävs abbonemang. Att Apple väljer att inte stödja den gamla appen på nya enheter är tyvärr inget vi kan göra något åt. Vi försökte göra våra kunder nöjda med att ge dessa 5 år gratis sjökort med den nya appen plus att funktioner som AIS flyttades med till den nya appen och merparten av våra användare var nöjda med detta, så att du känner dig missnöjd är bara att beklaga men att kalla det för stöld som du gör stämmer inte och är inte okey att skriva på forum.
  2. Vi har nu börjat med att släppa svenska sjökort + hydrographica för 95:- år. Seapilot har ingen avsikt att lägga ner appen utan den kommer fortsätta att utvecklas även i framtiden.
  3. Den appen som du har köpt finns fortfarande kvar med dina sjökort. Du behöver dock en enhet med iOS < 11 för att kunna köra den. Detta beroende på att Apple tog bort support för 32 bitars appar i och med iOS 11. År 2015 skapade vi en ny app med en ny affärsmodell där man hyr sina kort per år, vid denna övergång gav vi alla våra gamla användare 5 års svenska sjökort i den nya appen. Men som sagt vi har inte tagit bort dina gamla sjökort utan de kan köras i din gamla telefon/platta som du köpte den för samt alla iOS enheter som har version 10 och under. En nyhet för i år är att vi inkluderat alla hydrographica kort i de svenska sjökort för 95:- per år. Mvh Seapilot
×
×
  • Skapa nytt...