Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

CasperR

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om CasperR

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för de grundliga svaren! Om jag tolkar mitt skrovnummer rätt, har jag båt nummer 8. Kul att veta det och lite speciellt att den är gjord i ett så tidigt skede av produktionen. Om det är bra eller dåligt kan ju debatteras... Mycket jag vill fixa på i alla fall
  2. Hmm, det kändes lite onödigt att starta nytt då kanske jag kan fråga här om ett par grejer jag undrat över. Det är inget särskilt viktigt men skulle vara roligt att veta: -Vad är skillnaden mellan en vanlig och en exclusive epoca? -Hur tolkar man skrovnumret / serienumret på de äldre Nimbusarna? Mitt nummer börjar med NIMSEE och så tror jag det slutar på tillverkningsåret, i mitt fall 89. Men vad står där emellan?
  3. Ok, tack! Nästa gång jag har något som jag undrar över kan jag starta en ny tråd men ny rubrik. På det sättet är det inte inne här på denna. Jag lägger upp en länk här sedan förstås!
  4. Sydvästra kusten av... Finland Däremot köpte jag den i Göteborg och hämta den då till Finland. Där satt en VP AQ271, men nu med ny servicemotor av GM Marine. Vad jag förstått är det väl i princip ungefär samma motor mer eller mindre. Så det finns en del gamla delar omkring själva motorn förstås. Nu när denna tråd verkar ibland styra mot ett allmänt "epoca forum", så tänkte jag fråga- finns det ett sådant någonstans? Dom tillverkades ju ganska länge, så skulle tro att det har funnits / finns intresse för ett sådant? Jag har inte lyckats hitta ett ännu i alla fall.
  5. Det är en DC med targa och bensin V8. Diesel skulle ha kommit med ett pris över vår budget... Men motorn är från 2016, så praktiskt taget ny och snålare än den ursprungliga. Tror/hoppas nog också att båten kommer att vara perfekt för oss i ganska många år!
  6. Hej! Som en ny ägare av en epoca sedan mars i år har jag läst igenom denna tråd många gånger! Vad kul att Praktiskt Båtägande gör en artikel om detta, speciellt då jag också beställer på tidningen! Jag har planerat in flera projekt och uppdateringar efter det du gjort på din båt Men har du alltså båten kvar ännu? Har du nya bilder på båten? Mvh, Casper
×
×
  • Skapa nytt...