Jump to content
Wednesday 28 September 2022

Markreg

Medlemmar
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Markreg

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stort tack, men tyvärr ligger min båt på östkusten och dessa försäkrar endast båtar på västkusten och mälaren
 2. Jag har samma problem. Hittade du någon försäkring?
 3. Tack för tips. Det är en MD21 som ska ut. Ska köpa en ny diesel omkring 100 hk. Deplacementbåt. Vill prata med mekanikern innan jag väljer motor. Finns ett drev aq280 som ska sitta kvar.
 4. Ska byta motor i båten. Från en gammal vp diesel till en annan lite mindre gammal vp diesel. Söker tips på mekaniker eller företag i Stockholm. Någon som har goda erfarenheter och prisuppskattning?
 5. Hej, jag önskar byta motor från MD21 till TAMD30a eller MD32 men behöver veta om går att passa in i motorutrymmet och ansluta mot befintligt drev, Det är framförallt i höjdled som det kan bli svårt. Tacksam för måttskisser eller om någon har kunskap om det.
 6. tack.den finns i en hel del traktorer har jag fått höra, men den är nog inte att satsa på för mig ändå. den verkar vara för stor i utrymmet plus de nackdelar du nämner
 7. Behöver byta ut min md21 och har hittat en vp md42a till bra pris. Har någon erfarenheter av sen? Fördelar, nackdelar, storlek, kraft jmrt md21?
 8. Hej, jag har en båt med en VP MD21 monterad med Aq280 drev. Motorn är slut och jag har hittat en VP MD32 som verkar bra. Hur mycket skiljer i storlek motorerna emellan, förutom längden? Min fråga är egentgligen om drevet kan sitta kvar och md32 motorn monteras med mindre justeringar av motorutrymmet?
 9. återkoppling: jag lyckades inte, det räckte inte att pilla lite på brytaren utan jag behöver som du plocka isär det hela. Tyvärr hade jag inte tid att sätta igång det projektet pga av annat motormeck tog längre tid än planerat, så det blir nytt försök i helgen.
 10. Fantastiskt bra beskrivning, den orangea lampan lyser, jag har ingen koll på detta har bara haft segelbåt tidigare. Men då ska jag försöka få till det på torsdag, berättar hur det gick. Återigen tackar!
 11. Stort tack! Svarta boxen ser ut så här när man öppnar. Kan du se om det är ett 280 drev? Jag antar att brytaren är den blå boxen, är det på undersidan man ska peta tror du?
 12. Hej, har en ny båt med Pentadrev. Vet ej modell just nu. En person tiltade upp drevet när jag var borta och nu går det inte ner. Det bara klickar i ett relä eller liknande. Elboxen vid motorn där det klickar ser bra ut enligt en lekman som mig. Någon som vet vad som kan vara felet?
 13. Tack! Den är fyrcylindrig. Då ska jag googla Volvo penta MD 21 Kuriosa är min första bil var en peugeot 104
×
×
 • Create New...