Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Occin

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Occin

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack till samtliga:-). Ska köpa ett sådant instrument i dagarna för som ni säger så är det en "bra ha" pryl. Kommer ha användning för den i min surfbuss rätt snart också skulle jag tro. Synd bara att inte tillverkaren skickar med ett kopplingschema tycker jag. Hade ju varit rätt mycket enklare;-)
  2. Hejsan! Jag har köpt ett dödmansgrepp på Jula men finns ingen instruktion/kopplingsschema i förpackningen. Jag har förstått att det vanliga är att en sådan funktion vanligen har en slutarfunktion och att man då jordar strömtillförseln till tändspolen eller? MEN min har ju 4 stift och då antar jag att man kan välja slutande eller brytande funktion? Frågan är ju då bara vilka två stift ska jag använda och vilken sladd ska kopplas till vilket stift, d v s hur kopplas slutande resp brytande funktion? Vid två av kopplingstiften står det C och vid de andra två står det M. Vilka stift skapar vad? Jag har en gammal men bra Mercury Sailpower 9 hk tvåtaktare och på den verkar det finnas TVÅ stoppknappar!?? En sitter innanför växelspaken och en lite mer lättillgängligt. Till den lättillgängliga "dödaren" går det två sladdar, en helsvart och en svart- och vit-randig. Till den vid växeln går det en röd och en tjock gulaktig varav den senare verkar gå till tändspolen. Tacksam för lite hjälp hur jag gör detta "rätt":)
  3. Köpt en på Jula men min har 4 stift och som du skrev utan några anvisningar. Så vilken sladd ska kopplas till vilket stift, d v s hur kopplas slutande resp brytande funktion? Vilka stift skapar vad?
×
×
  • Skapa nytt...